Отидете към основна версия

2 826 14

57-годишният Венсан Касел ще става татко за четвърти път

  • венсан касел-
  • нара баптиста-
  • бебе-
  • бременна

Любимата му Нара Баптиста съобщи радостната новина в Инстаграм

Снимка: БГНЕС

Секссимволът на европейското кино Венсан Касел е в очакване да стане татко за четвърти път. Новината беше съобщена лично от любимата му Нара Баптиста със снимки в Инстаграм, на които вече си личи бременното ѝ коремче.




След раздялата си с бившата си съпруга Тина Кунаки, Венсан не остана сам за дълго. Според слуховете, причината за развода била изневяра от страна на моделката, която засегнала жестоко актьора и така се стигнало да разрива помежду им. А Нара изглежда е била в готовност да утеши Касел и двамата се радват на щастлива любов и по-малко от година след първата им романтична среща, двамата вече очакват бебе, пише woman.bg.

Красивата Нара Баптиста е с цели 30 години по-млада от Венсан и мнозина отбелязват, че много прилича на бившата му изгора Тина. Отношенията им се развива светкавично бързо, те заживяват заедно в Париж само след първите няколко срещи. Според източници, Касел не се е бавил да запознае Баптиста с дъщерите си от предишните си бракове, а също и да я представи на света.

За Нара обаче не се знае много в публичното пространство, освен че е на 29 г., в момента учи и работи като модел.

Все още не е известно какъв е полът на бебето и в кой месец е красавицата. Това ще бъде четвърти наследник за Венсан, който има две дъщери от Моника Белучи - Девина и Леони и момиченце от брака си с Тина Кунаки - Амазони.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини