Отидете към основна версия

1 307 2

Новолуние и слънчево затъмнение на 2 октомври: Какво да очаква всяка зодия

  • новолуние-
  • слънчево затъмнение-
  • везни-
  • астрология-
  • зодии

Предстои Новолуние във Везни, което ще настъпи в сряда, 2 октомври, в 21:49 ч.

Снимка: Shutterstock

Сезонът на Везните официално започна, което означава, че ни предстои Новолуние във Везни. То ще настъпи в сряда, 2 октомври, в 21:49 ч. и ще бъде съпроводено от слънчево затъмнение, с което ще приключи порталът на затъмненията, започнал с пълнолунието в Риби преди две седмици.

В зависимост от това къде попада това Новолуние във вашата натална карта, всеки от нас може да очаква нещо различно, пише woman.bg.

Ето какво трябва да знаят всички 12 зодиакални знака.

Овен

Време е да се съсредоточите върху най-близките си взаимоотношения, тъй като това Новолуние активира вашия седми дом на дългосрочните партньорства. Сега е моментът да подобрите романтичния си живот и да го издигнете на следващото ниво, да увеличите ангажираността или да започнете нещо ново с приятел, или любим.Телец

С това Новолуние, попадащо в шестия ви дом на грижата за себе си и навиците, е време да се погрижите за себе си и да го направите разкошно - точно както го обичате. Помислете за масажи, помислете за акупунктура. Време е да се отдадете на енергията на Везните, а Телец и Везни се управляват от Венера и обичат да се отдават на грижа за себе си - така че това се насърчава в този момент.

Близнаци

Време е да се изразите, Близнаци! Това Новолуние със слънчево затъмнение попада в петия ви дом на творческо изразяване, насърчавайки ви да се покажете. Нека любопитството ви даде израз на това, което е възможно, когато оставите творческия си ум да се развихри. За какво мечтаете и как можете да го изразите?

Рак

Това Новолуние със слънчево затъмнение ще попадне в четвъртия ви дом на дома и семейството. Именно върху това ви предстои да се фокусирате сега. Независимо дали става въпрос за динамиката със семейството ви, или искате да освежите мястото си, време е да се съсредоточите върху семейния и домашния си живот, да украсите дома си и да го направите топъл и радостен за живеене. Бихте могли да разширите семейството си - може би е време за бебе?

Лъв

Това Новолуние със слънчево затъмнение във Везни активира третия ви дом на комуникация и информация. С други думи, очаквайте това да бъде време изпълнено със социални контакти и нека гласът ви бъде чут! Има вероятност да ви се предоставят възможности да кажете неща, които отдавна таите в себе си.

Дева

Това Новолуние със слънчево затъмнение във Везни е отличен момент да направите някои финансови ходове, защото то попада във втория ви дом на притежания, материална сигурност и парите.Задайте си въпроса как можете да увеличите парите си конкретно чрез неща, които ви карат да се чувствате добре и които същевременно носят здравословния баланс между реалността и оптимизма? Точно това ви насърчава да направите това Новолуние във Везни сега.

Везни

Честит рожден сезон, Везни! Докато Слънцето преминава през първия ви дом през целия месец, Луната се среща с него за това слънчево затъмнение. А това означава, че тази Луна влияе и на първия ви дом на идентичността. Това е вашето време да блеснете. Бъдете кокетни, изразете себе си и се отдайте на себе си. Така ще успеете да реализирате някои от съкровените си желания.

Скорпион

Това може да бъде интензивно и мощно Новолуние със слънчево затъмнение за вас, Скорпиони, тъй като то преминава през дванадесетия ви дом на затварянето, завършването и подсъзнанието. Време е за излизане от старото и влизане с новото, тъй като подсъзнателният ви ум и светът на сънищата имат много да кажат в момента.

Стрелец

Време е да създадете нови контакти, Стрелци! Това е нещо, с което нямате проблем и тъй като това Новолуние със слънчево затъмнение във Везни преминава през единадесетия ви дом на мрежи и по-голяма общност, имате перфектната възможност да го направите. Както казва Куин, това е време да позволите на общността си да ви помогне. Вие сте темата на разговор в града и хората искат да бъдат около вас, така че работете заедно, бъдете социални - това може да доведе до нови пътища.

Козирог

Това Новолуние може да ви се стори позната територия, тъй като то преминава през десетия ви дом на кариера и публичен имидж - същия дом, с който е свързан вашият знак. Вие не сте от тези, които забавят темпото по пътя към успеха и сега е моментът да бъдете забелязани на работа. Може да получите повишение, да изградите нови сътрудничества с хора или по друг начин да позволите на тези около вас да ви подкрепят, помагат и издигат в кариерата ви, добавя тя.

Водолей

Имате ли неудържимо желание за пътуване, Водолеи? Не се изненадвайте, ако такова се появи у вас, тъй като това Новолуние активира деветия ви дом на пътуванията, висшето образование и разширяването. Отделете време да изследвате и разширите не само физическото си местоположение, но и перспективите си, бихте могли да започнете нов курс или да научете нещо ново.

Риби

Това Новолуние със слънчево затъмнение във Везни се фокусира върху интимността за вас, Риби. То преминава през осмия ви дом на интимността, трансформация и прераждането, така че от вас се иска да се отворите към най-близките си и да се отнасяте към интимността по нов начин.

Изразете как се чувствате към най-близките и скъпи за вас хора, това ще доведе до по-дълбоки връзки и нови начала във взаимоотношенията ви.

С балансиращата енергия на това Новолуние във Везни и затварянето на портала на затъмненията, всички ние би трябвало скоро да почувстваме глътка свеж въздух. Независимо от вашия знак, позволете на влиянието на Везните да ви насърчи да намерите повече баланс през този есенен сезон.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини