Отидете към основна версия

2 151 5

Коя е Деница Стоянова - новата синоптичка на NOVA (СНИМКИ)

  • деница стоянова-
  • мис българия 2011-
  • синоптичка-
  • nova-
  • футболна съпруга

Брюнетката е инфлуенсър и футболна съпруга

Снимка: Instagram

Нова ТВ продължава традицията си да привлича млади и стилни лица на екрана, като най-новото попълнение в екипа им е чаровната Деница Стоянова. Брюнетката, позната на зрителите от краткия си престой в „На кафе“ при Гала, сега се изявява като синоптичка, приковавйки вниманието на публиката.

Деница обаче не е просто ново лице в телевизията – тя е добре позната в света на модата и социалните мрежи. Титлата "Мис България 2011" и успешната ѝ кариера като модел на агенция "Визаж" я правят една от най-известните инфлуенсъри в България, със солидна база от около 35 хиляди последователи в Instagram. Там тя споделя моменти от живота си с двете си дъщери и съпруга си, футболиста Михаил Александров, с когото са заедно вече близо 14 години.


Освен това Деница често радва своите последователи с красиви кадри от семейните им пътувания по света. Въпреки че самата тя споделя, че ранното ставане за телевизионните ѝ ангажименти е предизвикателство, мечтата ѝ винаги е била да работи на малкия екран.

Модел, инфлуенсър, майка и сега синоптичка, Деница Стоянова със сигурност ще продължи да трупа популярност както на екрана, така и в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини