Отидете към основна версия

618 9

Доналд Тръмп е бил рекламно лице на пицария (ВИДЕО)

  • доналд тръмп-
  • реклама-
  • пицария-
  • бургери

Бившият президент участвал в реклами и за най-известната верига за бързо хранене в света

Снимкa: Shutterstock

Ретро реклами, в които Доналд Тръмп е рекламно лице на популярна верига пицарии в САЩ, станаха хит в социалните мрежи.

Бившият президент и настоящ кандидат за стопанин на Белия дом рекламира пиците през 90-те години. Това означава, че в този период Тръмп е около 50 годишен.

В една от рекламите милиардерът се снима с бившата си съпруга - Ивана, като на фона на интимна музика двамата се договарят да направят нещо, което ще накара "хората да говорят". В крайна сметка става ясно, че въпросът опира до това как да се захапе парчето пица, като Доналд Тръмп прави първата демонстрация и обявява: "от коричката навътре". След това Ивана пожелава да изяде последното парче, но бившият президент прави бракоразводна шега, като ѝ напомня, че ѝ е полага само половината.

Любопитното е, че в този момент двамата вече са били разведени и мистър Тръмп е бил с втората си съпруга - Марла Мейпълс. Затова той снимал тайно от нея рекламата.

Тръмп е рекламно лице на пицарията в продължение на няколко години, като последната от тях излиза в началото на новия век.

В разнообразната си кариера извън политическата сцена, Доналд Тръмп е участвал в реклами и за най-известната верига за бързо хранене в света. Неведнъж бившият президент е заявявал публично, че любимата му храна е бургер с пържени картофки.

През последните дни като част от предизборната кампания той пържи картофи и обслужва клиенти в ресторант от въпросната верига, пише dariknews.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини