Отидете към основна версия

6 076 49

Бойко, звъниш ли в Унгария за убежище?

  • иво божков-
  • убежище-
  • никола груевски-
  • бойко борисов

Общинарят Иво Божков от ДСБ с остри критики към премиера

Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Столичният общински съветник от ДСБ Иво Божков публикува в социалната мрежа Facebook остър коментар срещу министър-председателя Бойко Борисов. В него той пита: Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски?

Ето цялото му изказване:

"Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски? Най-после народът се ядоса и няма значение, че имаше много по-основателни поводи до сега, както и няма значение, че хората на улицата не са с единен профил, който да се харесва.

Днес, докато един спретнат и нормално изглеждащ български дядо ме помоли за стотинки на ъгъла на Витошка и Алабин ми се сви сърцето и окончателно се убедих, че подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не.

Важното е, че сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи. Едно от най-големите ми съжаления е, че 2013 година след нощта на белия автобус не се изпотроши парламента. Мутрите облечени с власт не се страхуват от интелигентното и културно изразяване на мнение. Престъпната държавна пирамида може да се срине много по-бързо отколкото сме се надявали."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини