Отидете към основна версия

20 801 72

Домашното кино работи за Борисов, не се отплесвайте

  • бойко борисов-
  • снимки-
  • бояна-
  • пачки-
  • секвоя-
  • чекмедже-
  • мата хари-
  • прокуратура

Мнозина с радост биха заели мястото му

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На днешната "светла" дата изненадващо научихме, че още по-изненадващо прокуратурата вече се е самосезирала след появата на новата порция снимки от покоите на Борисов. Такава изненада, че чак да ти увисне ченето, както на бай Тошо преди 32 години.

Хайде да помислим малко сериозно.

Дали средноинтелигентен човек ще се върже на историята за Мата Хари, влязла на пръсти и заснела кичозната пишман-гангстерска аранжировка, само на метър от спящите телеса на премиера на страната. Логиката сочи, че трикраният министър-председател май си е поиграл на режисьор. И снимките работят единствено в негова полза.

Създавайки и пускайки в пространството тези фотоси, с лекота ще представи враговете си, "спретнали" му такъв кичозен компромат, като пълни тъпанари, а твърдото ядро на обичайните му симпатизанти ще пустосва гадовете, проникнали нахално в покоите на отдъхващия за минутка след 24-часова смяна в полза на трудещите се Вожд. Елементарни хора атакуват глупаво любимият водач на народа.

И не на последно място, внушението, че е падал "страшен секс" в тази "осквернена" от фотоапарата одая. "Гледат кой как прави секс и теглят по половин милиард", заяви днес самият Борисов в Тетевен, коментирайки появата на новите-стари снимки, предвидливо оставени в предизборен запас.

Нека народът знае, че Лидерът е истински мъж, това затвърждава доверието. Пък и ако един мъж не се похвали с нещо такова, то струвало ли си е занимавката.

А от момента, в който се появиха фотосите, темата, примерно за безобразията на АМ "Хемус", просто се изпари от съзнанието и на малцината принципно интересуващи се от случващото се у нас.

Наскоро един млад човек, роден след Виденовата зима, ме погледна с възхита и нескрита завист, защото съм бил свидетел на мутренските времена. Не, не съм бил в групировка, не се шашкайте, просто си живеех в България. "Как искам да съм в онова време, колко яко е било. А колко тъпо е сега...", каза момчето. И, повярвайте, като него мислят мнозина. Но вие го знаете.

Затова и пустото чекмедже с пистолета и пачките няма да възмути никого - мислещите хора са наясно, че е авто постановка. Но може да възхити мнозина. Които с радост биха заели мястото на Борисов с всичките му реални и измислени екстри.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 100 гласа.

Свързани новини