Отидете към основна версия

15 429 128

Г-жо Габриел, къде бяхте, когато Горанов носеше пачките на Борисов от Божков?

  • мария габриел-
  • герб-
  • боец-
  • георги георгиев-
  • васил божков-
  • бойко борисов-
  • владислав горанов-
  • магнитски-
  • иван гешев

Къде бяхте, когато прокуратурата подслушваше незаконно хиляди граждани, които протестираха с искане за оставката на Борисов и Гешев?

Снимки: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няколко въпроса, зададени до Мария Габриел (номинирана от ГЕРБ за премиер на България) от Георги Георгиев от БОЕЦ:

*Коментарът е публикуван без редакторска намеса

Г-жо Мария Габриел, къде бяхте, когато полицията пребиваше зверски мирно протестиращи граждани зад колоните на Министерски съвет и по площадите в България, по заповед на Борисов и Младен Маринов?

Къде бяхте, когато Бойко Борисов разпореждаше да се размаже физиономията на този или онзи, защото не се съобразяват с него?

Къде бяхте, когато България стигна 113-то място по свобода на словото при управлението на вашия лидер Борисов, а журналисти биваха пребивани, убивани и преследвани заради разкритите от тях корупционни схеми на ГЕРБ?

Къде бяхте, когато прокуратурата подслушваше незаконно хиляди граждани, които протестираха с искане за оставката на Борисов и Гешев, заради дивата корупция и липсата на справедливост?

Къде бяхте, когато мафията — в лицето на прокуратурата — се опита да убие съпругата ми заради моята дейност с БОЕЦ срещу престъпното управление на Борисов?

Къде бяхте, когато Борисов пълнеше чекмеджетата и офшорките си с милиарди, източени от Европа и от националния бюджет, а хиляди българи умираха от лечими болести, защото за тях пари нямаше?

Къде бяхте, когато БОЕЦ и хиляди граждани протестирахме срещу избора на Гешев, а срещу нас мафията изпрати мутри и дебеловрати типове, пазени от полицията?

Къде бяхте, когато нас арестуваха, биеха, съдеха и мачкаха, защото искаме да живеем в нормална държава, а не в кочината на Борисов и Пеевски?

Къде бяхте, когато Борисов закопа 3 милиарда наши пари за ТУРСКИ ПОТОК на Путин, лъжейки Брюксел, че строи разширение на вътрешната газопреносна мрежа?

Г-жо Габриел, стояхте си на сигурен, вископлатен и удобен пост в Брюксел и защитавахте същата тази престъпна власт на Борисов, ДПС и ГЕРБ, срещу която гражданите се борехме!

Къде бяхте, когато Владислав Горанов носеше пачките на Борисов от Божков и така, пачка по пачка, стигна до “Магнитски“?

Къде бяхте, когато Борисов и Цетанов, Пеевски и Летифов крадяха изборите и гласовете на българите, за да крепят властта си и да продължават грабежа на държавата?

Взимахте огромна брюкселска заплата, която пак ние плащаме, и в същото време не ви беше срам да ползвате луксозно общинско жилище на безсрамно ниска цена за “стокиране“ на боклуците си, за сметка на някое нуждаещо се семейство. БОЕЦ сезирахме и КПКОНПИ, и Брюксел, прилагайки разследването на Биволъ, и вие пак без капчица срам излъгахте. Но ние помним!

Не се посвенихте да излъжете и за докторската си степен! Наско Чобанов от BIRD.BG ви разобличи, а вие мълчите като герберска калинка на изпит по история!

Не сме се борили срещу мафията и злото десет години, за да се върне същата тази мафия и зло на власт, зад полата на един псевдо-евро-бюрократ.

Г-жо Гарбриел, върнете се в Брюксел, взимайте си космическата заплата, лъжете и стокирайте там, каквото си искате, но България оставете. Знам, че дължите кариерата и поста си на същата тази мафия ГЕРБ и на Борисов. Знам, че нямате морал и ценности и само фактът, че сте жена, ме спира да ползвам по-тежки думи. Марионетките и слугите на мафията носят солидарна отговорност заедно със своите господари за извършените престъпления.

Дано ме разбирате, защото, ако “ваше“ правителство бъде избрано — аз, БОЕЦ и непримиримите граждани ще бъдем на площадите същия ден и вие ще носите отговорност за това, което ще се случи. А Борисов пръв ще се отрече от вас.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 281 гласа.

Свързани новини