Отидете към основна версия

5 830 136

Предизвестеният край на една преднамерена глупост

  • бойко борисов-
  • прокуратура-
  • спалня-
  • пачки-
  • кюлчета-
  • снимки

Постановката с пачките и кюлчетата е толкова явна, че най-вероятно е дело на самия Борисов

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчера Софийската градска прокуратура за втори път вдигна ръце от добилия фолклорен статут случай с пачките и кюлчетата от спалнята на Борисов. Според магистратите сюжетът на снимките бил манипулиран.

От ден първий на прословутата драма, за всеки що-годе мислещ хомосапиенс, запознат с нея, бе пределно ясно, че нещо не е наред и намирисва на постановка. Само стъписващо семпло съзнание би могло да допусне, дори при неособено изтънченото излъчване на бившия премиер, че той би допуснал толкова зрелищна издънка.

Да опиташ да навредиш на лидера на ГЕРБ с толкова комично-гангстерска инсталация, би дало, и реално така се получи, единствено обратен резултат. Освен, че герберите се консолидираха около лидера си, както при глупавия му арест, бяха злепоставени и неизвестните поръчители на заданието, уж изпълнено от митичната дама Мата Хари. Е, кой да опита да му навреди, ако не опозицията, биха си казали обикновените трудови хора. А опозицията по онова време бе в насипно състояние, като над купчината ѝ се бе издигнал единствено юмрукът на президента Радев.

Толкова преднамерено театрално-анимационен сюжет би могъл да бъде дело единствено на хора, обслужващи Борисов. Разбира се, ние не твърдим, че са те, но защо да не поразсъждаваме в тази плоскост. С един удар консолидират всенародния гербелък и злепоставят като непоправимо тъпи тези, които биха посегнали толкова комично на лидера.

Всичко по темата е толкова втрещяващо глупаво, че чак граничи с гениалност. Друг въпрос е, дали е осъзнато...

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 77 гласа.

Свързани новини