Отидете към основна версия

2 727 48

Григор Лилов: Училището и ЛБГТ не са скандалът!

  • григор лилов-
  • училище-
  • гей пропаганда-
  • нетрадиционна сексуална ориентация-
  • лгбт

Скандални са политиците и населението 

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Марийка и Иванчо поотраснали и започнали да пооглеждат връстниците си по-особено. Затова родителите решили да си поговорят с тях.

- А сега да обсъдим какво е секса..

Марийка и Иванчо в един глас:

- Какво искате да знаете и да научите?

Приетият днес закон от парламента е огледално политическо отражение на вица! Той няма нищо общо нито със сексуалното образование, нито със сексуалната пропаганда, вкл. на нетрадиционни ориентации. Те са формата му, одеждата му, с която е наметнат.

Това коментира във "Фейсбук" Григор Лилов.

Под нея се крие същността - уродливото тяло на примитивна предизборна пропаганда. Не случайно беше обсъждан и мин. г., но се гласува сега, когато пропадна третия мандат и се отива на избори. Но както се знае, българите най-лесно се хващат в капана на манипулациите.

.

Не е работа на училището да се занимава или да се допуска в него каквото и да е запознаване с каквато и да е сексуалност - традиционна, или нетрадиционна. Нито учителите са готови за това, нито школото им е мястото.

Само идиотите (традиционалисти и ЛГБТ) си мислят, че сексуалните знания, респективно пропаганда могат да заинтересуват по този начин децата.

Тези идиоти забравят, че днес има Интернет и всяко дете има неограничен достъп до него, дори и родителите да налагат забрани, които лесно се заобикалят. Сексуалните "порноуроци" в нета са далеч по-интересни, занимателни и интригуващи от каквото и да е пропаганда или знание в училището. Затова сексуалното образование и разбирането на сексуалните влечения на децата трябва да са предмет на вниманието на техните родители вместо на каквито и да е обществени напълни - традиционни или нетрадиционни.

Ето защо този закон е напълно безсмислен.

.

Освен това аз имам по-особено, бих казал апокрифно мнение по тези проблеми.

От десетилетия сме свидетели на модифициране и моделиране на човешкото тяло: протези, кардиостимулатори, изкуствени или нечовешки сърдечни клапи (свински), сърца, стави, ануси, пикочни мехури, пластична хирургия, моделиране на изкуствени вагини, членове и какво ли не още.

Вече съществува изкуствена ръка, приближаваща се по функционалност до човешката. В момента се осъществяват четири експеримента с имплантиране на чипове в мозъка за неговото подпомагане. А експериментите с чипове и електроника в тялото за коригиране на негови функции са хиляди. Само допреди няколко десетилетия дори мисълта за това беше немислима.

Науката и медицината стремително вървят към засега фантастичната, но достижима в близките десетилетия възможност изцяло да формираме тялото и сексуалността си според нашите желания и нужди: например четирикраки, многоръки, многооки хора и др. ... Или хора с няколко члена или вагини и т.н.... Или симбиоти, роботизиране на организмите ни и неща, които сега дори няма как да си помислим и представим.

.

Човекът все повече поема ролята на бог и природа в собствената си еволюция.

А еволюцията, поне на Земята, има едно най-общо определение: нарастване на многообразността на живота - от най-простата клетка до милиони различни растителни и животински видове.

Независимо дали ви харесва или не, това е бъдещето!

Вкл. за телата ни, вкл. и за сексуалността ни.

В исторически аспект то не е далеч!

*** ПОСЛЕПИС На никой не му направи впечатление, че вкупом партиите решиха, че една от тях, отричана от всички като прокремълска (Възраждане), трябва да бъде пропагандно и предизборно подкрепена, като гласуваха неин закон. Това е вторият политическо-предизборен капан за населението по все още невидимата пътека към ОНД, накъдето ни водят.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 57 гласа.

Свързани новини