8 Август, 2024 13:00 2 720 48

Григор Лилов: Училището и ЛБГТ не са скандалът!

  • григор лилов-
  • училище-
  • гей пропаганда-
  • нетрадиционна сексуална ориентация-
  • лгбт

Скандални са политиците и населението 

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Марийка и Иванчо поотраснали и започнали да пооглеждат връстниците си по-особено. Затова родителите решили да си поговорят с тях.

- А сега да обсъдим какво е секса..

Марийка и Иванчо в един глас:

- Какво искате да знаете и да научите?

Приетият днес закон от парламента е огледално политическо отражение на вица! Той няма нищо общо нито със сексуалното образование, нито със сексуалната пропаганда, вкл. на нетрадиционни ориентации. Те са формата му, одеждата му, с която е наметнат.

Това коментира във "Фейсбук" Григор Лилов.

Под нея се крие същността - уродливото тяло на примитивна предизборна пропаганда. Не случайно беше обсъждан и мин. г., но се гласува сега, когато пропадна третия мандат и се отива на избори. Но както се знае, българите най-лесно се хващат в капана на манипулациите.

.

Не е работа на училището да се занимава или да се допуска в него каквото и да е запознаване с каквато и да е сексуалност - традиционна, или нетрадиционна. Нито учителите са готови за това, нито школото им е мястото.

Само идиотите (традиционалисти и ЛГБТ) си мислят, че сексуалните знания, респективно пропаганда могат да заинтересуват по този начин децата.

Тези идиоти забравят, че днес има Интернет и всяко дете има неограничен достъп до него, дори и родителите да налагат забрани, които лесно се заобикалят. Сексуалните "порноуроци" в нета са далеч по-интересни, занимателни и интригуващи от каквото и да е пропаганда или знание в училището. Затова сексуалното образование и разбирането на сексуалните влечения на децата трябва да са предмет на вниманието на техните родители вместо на каквито и да е обществени напълни - традиционни или нетрадиционни.

Ето защо този закон е напълно безсмислен.

.

Освен това аз имам по-особено, бих казал апокрифно мнение по тези проблеми.

От десетилетия сме свидетели на модифициране и моделиране на човешкото тяло: протези, кардиостимулатори, изкуствени или нечовешки сърдечни клапи (свински), сърца, стави, ануси, пикочни мехури, пластична хирургия, моделиране на изкуствени вагини, членове и какво ли не още.

Вече съществува изкуствена ръка, приближаваща се по функционалност до човешката. В момента се осъществяват четири експеримента с имплантиране на чипове в мозъка за неговото подпомагане. А експериментите с чипове и електроника в тялото за коригиране на негови функции са хиляди. Само допреди няколко десетилетия дори мисълта за това беше немислима.

Науката и медицината стремително вървят към засега фантастичната, но достижима в близките десетилетия възможност изцяло да формираме тялото и сексуалността си според нашите желания и нужди: например четирикраки, многоръки, многооки хора и др. ... Или хора с няколко члена или вагини и т.н.... Или симбиоти, роботизиране на организмите ни и неща, които сега дори няма как да си помислим и представим.

.

Човекът все повече поема ролята на бог и природа в собствената си еволюция.

А еволюцията, поне на Земята, има едно най-общо определение: нарастване на многообразността на живота - от най-простата клетка до милиони различни растителни и животински видове.

Независимо дали ви харесва или не, това е бъдещето!

Вкл. за телата ни, вкл. и за сексуалността ни.

В исторически аспект то не е далеч!

*** ПОСЛЕПИС На никой не му направи впечатление, че вкупом партиите решиха, че една от тях, отричана от всички като прокремълска (Възраждане), трябва да бъде пропагандно и предизборно подкрепена, като гласуваха неин закон. Това е вторият политическо-предизборен капан за населението по все още невидимата пътека към ОНД, накъдето ни водят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    54 1 Отговор
    Дълга разяснителна статия .....
    и накрая дългата ръка на ПУТИН
    🥸🥸🥸
  • 2 дддд

    54 1 Отговор
    лилов е гей хахах

    Коментиран от #30

  • 3 ТаУмВзе

    30 1 Отговор
    Със леката Подробност, че Образователната система е пълна Смехория, със или без тва. Целта е да се дресират Неуки, щото може да се Връткат по лесно! Основен постулат още от Рим! Оставям, че са си Зомбита на телефончета и компове де. ХАХАХХАХАХ Пробвайте да прочете некъв Учебник и ще видим, как Нищо не сте разбрали.
  • 4 ПОСЛЕПИС...

    3 30 Отговор
    ТЕЗИ(.....)от възраждане
    Се опитаха да поставят
    Курт капана на останалите
    Разчитайки НЯКОЙ да им се..„върже„
    Гласувайки ...против или въздържал...
    Сега ГЛАСЯТ НОВ к.к. с г.т.п.
  • 5 да де

    48 1 Отговор
    Най-тъЪпото е когато идиоти пишат статии за идиоти.

    Коментиран от #47

  • 6 Да знаете

    42 3 Отговор
    Григор Лилов е известен и неприкриващ се .ей.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    41 1 Отговор
    Този Лилов май е лилав, даже по-скоро розов...
  • 9 Психолог

    23 1 Отговор
    Попитали Иванчо . Ти , различен ли си ? А, той : Ами , сигурно! Страстно желая едно момиче , ама тя не ми дава!:)
  • 10 Хаха

    56 2 Отговор
    Едно голямо словоблудство и нищо...пълна глупост, а да не забравя Путин е виновен, хахаха. Нещастник!

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ники

    11 1 Отговор
    Да бе те нещата в развитите страни са ясни на къде отиват , ясно е и че ние няма как да се направим че ги няма тия неща .. но начина на представяне на нещата е некадърен .. може да се обясни доста по меко без да се влиза в някакви подробности детайли и термини …
  • 13 Българчето от ДПС

    22 2 Отговор
    Господине, Вие колко крака, ръце, очи и други части бихте си пожелали... в недалечното бъдеще?
  • 14 Трандафор

    26 3 Отговор
    Григор Лилов!? От 268 часа, през Бренди, та до различната сексуалност! Просто смехотворно!

    Впрочем този закон имаше смисъл дори само като повод да се изкажат мнения "за" и "против"! Единственият въпрос е в коя група "мненията" са платени и в коя - от морални съображения!
    Подходящо място да дадем отговор биха били изборите, нали?

    Коментиран от #15

  • 15 Трандафор

    14 0 Отговор

    До коментар #14 от "Трандафор":

    Пътувам и пиша, та грешките са по вина на БДЖ-то! Значи, имаме 168 часа, вестникът и Брендо, дето се предаде, та да го варди.....държавата!
  • 16 Демократ

    5 31 Отговор
    Абсолютно точен анализ, както винаги. Инструкциите на Кремъл, които на официална визита в Кремъл бяха връчени на депутатите на копейкин през м.февруари т.г. доказват това, като добавим и пропутинската политика, която проповядват от трибуната на Парламента вече 4 години и задушевните им връзки с Митрофанова. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #27

  • 17 хмм

    32 0 Отговор
    Аз не намирам, че този път напъните на народните избранници са били безсмислени. Всеки родител, който е успял да опази децата си от покварата в мрежата, заслужава да бъде спокоен, че във времето, в което е поверил детето си на грижите на държавата, няма да бъде подлагано на обучение с неподходящо съдържание. Нямам време да коментирам конкретни случаи, за които знам. Следователно, нужда от закон срещу пропагандата в училище има, друг въпрос е колко експертно е бил подготвен и дали ще има очаквания ефект.
  • 18 Сила

    4 35 Отговор
    Лилов , не се хаби да обясняваш еволюцията на простите кремълски клетки в БГ то .......те са ниво" червена еуглена" в еволюционното си развитие. !!!

    Коментиран от #19, #20, #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 до Сила (на вятъра)

    17 1 Отговор

    До коментар #18 от "Сила":

    Може ли да знаем с какво образование си, че така добре я разбираш еволюцията? Журналистите често се изкушават да се пишат експерти в разни области, в които са съвсем боси, но за троловете е сигурно, че са още по-боси!

    Коментиран от #41

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шматарок

    15 1 Отговор
    Лилавия е на всяко гърне мерудия. Пенкилер.
  • 23 1111

    15 2 Отговор
    Гошето Лилов и брат му поотраснали и започнали да се гледат по-особено. Затова Емили тротинетката решила да си поговори с тях.
    - А сега да обсъдим какво е смяната на пола.
    Гошето Лилов и брат му в един глас:
    - Какво искаш да знаеш и да научиш?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мъдрият

    30 1 Отговор
    И как да не е съществен закона бре безумецо?

    А утре като вземат в училище да ги учат на пед...раски извращения - ти подкрепяш ли такова нещо?

    Няма значение, че в нета, теоретично могат да го намерят, важно е да не им се преподава официално ненормалното като нормално!

    Така, че този закон е много важен и слава Богу, че го приеха в България!
    Това е единственото мъдро и смислено нещо, което са гласували до момента депутатите!

    Браво на Възраждане, които са внесли този законопроект и на всички депутати, които са го подкрепили! Бог ще ви възнагради за това!
  • 27 Българчето от ДПС

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Демократ":

    От демоНкрати като теб
  • 28 Никой

    11 2 Отговор
    На това необразовано и озлобено младо поколение се радват най много днешните и утрешните политици,бизнесмени и родители.

    Коментиран от #29

  • 29 Така ли

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "Никой":

    А вие какво направихте, за да го образовате?
    Какво направихте да има справедливост?
  • 30 Сатана Z

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "дддд":

    Жена му работеше в първа частна банка а там ги назначаваха :роднина—милиционер
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бай Иван

    20 1 Отговор
    Този Григор Лилов с всяка следваща изява копае вече дъното! Седнал днес да ни обяснява еволюцията и така стига до извода, че ЛГБТпропагандата и практиките по смяна на пола видите ли били проява на тази еволюция! А бе идиот, ти нас за какви ни мислиш? Ние не ядем доматите с колците! Едното няма нищо общо с другото! По-скоро може да се сравни с желанията на един наркоман да направи ближния си също наркоман или един престъпник да обвърже с престъпление ближния си, за да се оправдае пред гузната си съвест! И като капак на всичко заявява гордо, че е на "правилната страна" на историята, против Русия и Путин! Ей лилов, провери ли дали Путин не е под кревата ти докато писа пасквила си?
  • 33 Тома

    25 1 Отговор
    В училището децата трябва да се учат на разнообразието на училищни предмети а не как да станеш гай
  • 34 ДЪРВЕНИСТ

    8 1 Отговор
    "А еволюцията, поне на Земята, има едно най-общо определение: нарастване на многообразността на живота - от най-простата клетка до милиони различни растителни и животински видове." НО!!! ПРЕЖИВЯВАТ НАЙ-ПРИСПОСОБЕНИТЕ./ДАРВИН/
  • 35 дядото

    13 1 Отговор
    ако можем да вярваме на факти бг,по-долу наш професор казва,че тези от лгтб,рзличните ,са един на 20- 30 хиляди души. е заслужава ли си да им се обръща толкова много внимание или отново е политика.тези от запада май съжаляват,че ние,нормалните сме толкова много и използват проблема за постигане на политически интереси
  • 36 Анонимен

    16 1 Отговор
    По сатанинско нещо от тези размисли и страсти на лицето, водещо се за журналист не съм чела. Да поставя под един знаменател изкуствена ръка и една изкуствена или няколко вагини е мисловен екстрмент. Ръката е необходима на човек за да функционира нормално, второто за какво е?
  • 37 Много е зле

    27 2 Отговор
    Забраната за ЛГБТИ пропагандата в училище не е прокремълски,а е ПРОБЪЛГАРСКИ закон.
    Защото,
    България е хилядолетна християнска държава с християнски ценности, векове преди озобщо да има Кремъл.

    Вземете научете българската си история, че е срамота да се излагате публично.
  • 38 Сандо

    11 0 Отговор
    Всяка пробългарска партия е обявена за прокремълска.Защо?И това не означава ли,че всяка проевропейска и пронатовска партия е антибългарска?А Лилов вече тотално се е объркал,в главата му цари някакъв хаос,което си личи от писанията му.
  • 39 Хахаха

    6 0 Отговор
    Закона си е наред някой казват че във нета може да намериш всичко това е така можеш но има едно но зависи дали детето ще го търси във нета а това което се прави пред даскалото или във парковете е че това поведение се натрапва на децата да го гледат без значение дали искат или не те просто им е пред очите но във нета както казах трябва да го търсиш и ако не се интересува няма да го търси но ако му се друсат пред даскалото той просто ще го види което е гнусно да виждате някои които са традиционни пред даскалото да се друсат и да показват какво е да си традиционен не нали хм изверги трябва да ви се постави по един психолог да се лекувате
  • 40 каунь

    8 0 Отговор
    тоя така и неразбрал целта на закона. Не трябва в училище (както в западния загнил свят) да се натрапва, че има трети пол. биологически еволюцията милиони години е работила и е сътворила каквото трябва за да се възпроизвеждаме другото е индивиди с ментални деформации. Такива индивиди в Средновековието на кладата.
  • 41 Сила

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "до Сила (на вятъра)":

    С кубинки съм , Timberland ..... бос само на плажа

    Коментиран от #43, #44

  • 42 И понеже

    6 0 Отговор
    ,,човекът все повече поема ролята на бог и природа "самото човечество вече върви по пътя на инволюцията.
  • 43 наистина си обратен

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Сила":

    Навън сега е горещо, термометърът показва 34°С. Нормалните хора ходят със сандали, а ти с кубинки...

    Коментиран от #45

  • 44 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Сила":

    Може да си с кубинки....
    и пак да си БОС 🤔
    Може да си седнал....
    и пак да си ПРАВ 🤔
    Може да си прав...
    и пак да не си ПРАВ❗
  • 45 Сила

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "наистина си обратен":

    Е тука си в десетката , баш тотално дивите и ненормалните селяндури и бисексуалните хипари носят сандали (резанки по бабешки ) а също и провинциалните асистенти в НБУ , но там дрес кода е задължително с бели чорапи .....Сандали .....най просташкото нещо на света !!!!!

    Коментиран от #46

  • 46 ха ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Сила":

    Всички носят сандали и джапанки! Истинският мъж и бос да излезе на улицата, пак няма да се смути от това, какво си мислят другите за него!
  • 47 Удоволствие от шофирането

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "да де":

    Лилов казва: "Човекът все повече поема ролята на бог и природа в собствената си еволюция." Нещо се е объркАл другаря Лилов! Това , че т.н. модерен човек все повече СЕ ОПИТВА да поема ролята на Бог и Природа в собствената си еволюция не значи , че успява. Уви колкото повече опитва - толкова повече се проваля, доказвайки че Бог съществува и каквото е сътворил никой не може да промени! Дори съдбите ни са написани в Книгата на живота , а си мисля че Бог баш го брига какво мисли другаря Лилов!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.