Отидете към основна версия

2 670 13

Спорна дузпа измъкна Лудогорец срещу Септември

  • дузпа-
  • кешерю-
  • септември-
  • лудогорец

Кешерю отбеляза ценното попадение в добавеното време на срещата

Лудогорец стигна до победа над Септември (София) с 1:0 на своя стадион в Разград по доста скандален начин. Единственото попадение дойде в 4-ата минута на добавеното време на срещата и то бе дело на Клаудиу Кешерю от дузпа, която бе доста спорна. Гостите завършиха мача с човек по-малко, след като Борис Галчев бе изгонен в края. Хора от щаба на Септември пък, налетяха на главния рефер Волен Чинков заради дузпата, която бе отсъдена.

Лудогорец започна с атаките от първите минути. Футболистите на Херо овладяха изцяло инициативата и започнаха обстрела към вратата на Септември, пише "Блиц".

Швиерчок направи два пропуска, като единият бе на празна врата. Лукоки пък излезе сам срещу Валентин Галев, но не успя да го преодолее. Марселиньо също имаше шанс през тази първа част, но и той не успя да промуши топката във вратата на Септември.

Тимът на Николай Митов се стабилизира още повече в отбрана и шансовете през втората част пред Лудогорец бяха още по-малко.

Отново Марселиньо не успя да вкара в началото на втората част, а след него с пропуск се отчете и Вандерсон. Кампаняро също влезе в групата на играчите, които не успяват да преодолеят Галев.

Влезлият като резерва Клаудиу Кешерю пропиля едно от най-чистите положения, след като от няколко метра стреля, но топката бе избита от голлинията от бранител на Септември.

Лудогорец получи право да изпълни дузпа в 3-ата минута на добавеното време на мача. Тогава Иван Стоянов скочи за висока топка с Марселиньо и съдията прецени, че е нарушил правилата. Спорното му решение предизвика много протести от страна на играчите на Николай Митов. Клаудиу Кешерю бе точен от бялата точка и донесе успеха на Лудогорец.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Галчев: Да се обяви война на Лудогорец!

    Халфът на Септември (София) Борис Галчев беше изключително ядосан след загубата от Лудогорец с 0:1. Мачът в Разград беше решен от изключително спорна ...
    04.03.2018
    3 067
    9