Отидете към основна версия

17 107 30

Ива Пранджева избухна: Нищожество! Ще те разкатая!

  • пранджева-
  • старец-
  • удар-
  • велосипедист-
  • пост

Спортистката станала свидетел на грозна сцена

Грозна сцена край Гребната база в Пловдив вбеси бившата европейска шампионка на троен скок в зала Ива Пранджева, пише новият брой на в. "Шоу". На профила си във „Фейсбук“ 46-годишната бивша световна шампионка на скок на дължина за девойки публикува гневен пост, в който разказва за случилото се и се заканва на извършителя.

В понеделник сутринта тя става свидетел как велосипедист ударил възрастен мъж, който се движил по велоалеята, и след това продължил обиколката си. 88-годишният мъж пострадал и се разплакал заради проявеното насилие.

Ето какво написа спортистката в социалните мрежи:
„Нищожество! Ти, който тази сутрин, карайки колелото си на Гребната база, удари един беззащитен човек зад врата, който ходеше по велоалеята, и понеже е на 88 години не чуваше селското ти крещене. Ако случайно този пост стигне до теб, искам да знаеш, че човекът падна и лошо се удари, потече му кръв от носа и се разплака от изродското ти отношение. Това, изроде, можеше да бъде твоят баща и знай, че господ ще те накаже за постъпката ти. Избяга като един страхливец, вместо да се върнеш и да помогнеш. Познавам физиономията ти, защото често те виждам на Гребната база и от днес нататък всеки път като те срещам, ще ти казвам какво мисля за теб и ще се постарая да разбера кой си и ще направя тази история публично достояние, но този път с погрознялото ти име".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини