Отидете към основна версия

1 319 6

Нов проблем за Левски, подозират хакерска атака...

  • левски-
  • футбол-
  • клубен сайт-
  • хакери

От понеделник вечерта фенове на „сините“ се оплакват, че нямат достъп до официалния клубен сайт

Левски се изправи пред нов проблем, след като през последната седмица беше разтърсен от различни промени в управлението на клуба, които доведоха до напускането на треньора Станимир Стоилов и хората от неговия щаб.

От понеделник вечерта фенове на „сините“ се оплакват, че нямат достъп до официалния клубен сайт. Повечето от тях се притесняват, че клубът може да е станал обект на хакерска атака, след като част от организациите на привържениците заеха страната на Стоилов в конфликта. Те поискаха Наско Сираков да депозира акциите и да си тръгне. В противен случай заплашиха с различни действия от своя страна.

При отваряне на страницата levski.bg и тази сутрин се появява надпис: Error establishing a database connection. Това е един от най-честите проблеми в интернет сайтове и свързан с т.нар. „Бял екран на смъртта“ (White Screen of Death или WSoD). При подобно положение онлайн страницата става недостъпна не само за потребителите, но и за администраторите на сайта.

Интересното е, че интернет магазинът на Левски, който е част от официалната страница на „сините“ все още е достъпен за желаещите да го посетят. Работи и сайтът на клубната академия на Левски.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини