Last news in Fakti

11 Април, 2023 11:02 1 291 2

Представители на "Сити Футбол Груп" дойдоха за Филип Кръстев

  • филип кръстев-
  • левски-
  • футбол-
  • сити футбол груп

Филип Кръстев играе под наем в Левски от белгийския Ломел

Представители на "Сити Футбол Груп" дойдоха за Филип Кръстев - 1

Представители на "Сити Футбол Груп" са присъствали на двубоя между Левски и Локомотив (София) в събота. "Сините" победиха с 1:0 на "Герена" с гол на Филип Кръстев, а именно халфът на домакините е бил обектът на наблюдение от хората на Манчестър Сити, пише "Тема спорт". Както знаем, той е собственост на компанията, която притежава 12 футболни клуба по света, като лицето на корпорацията са "гражданите".

Филип Кръстев играе под наем в Левски от белгийския Ломел. Контрактът между двете страни приключва след края на сезона и все още не е ясно какво ще е бъдещето на българския национал. Наскоро Станимир Стоилов заяви, че от халфа зависи дали ще остане на "Герена", но след напускането на треньора може рязко да се промени нагласата на Кръстев да продължи да носи синята фланелка.

Представители на "Сити Футбол Груп" бяха и на стадион "Александър Шаламанов" в "Овча купел" в неделя. Те изгледаха мача между Славия и ЦСКА от 25-ия кръг на Първа лига. Вчера бяха и в Бистрица и наблюдаваха двубоя ФК ЦСКА 1948 Сф - Ботев (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    3 2 Отговор
    Като го гледам на какво мяза, най ще му отива индийското първенство.Там ще е в свои води.
  • 2 Миро

    2 1 Отговор
    Поредната лъжлива новина, никой от Ман Сити не е идвал да гледа Кръстев, български футболисти не се търсят в чужбина, от балканите се толерират Сърби, Хървати и до някъде Македонци