Last news in Fakti

11 Април, 2023 14:00 3 496 3

В Манчестър Юнайтед се задава огромна чистка

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • футбол

"Червените дяволи" ще се опитат да се разделят с цели 13 играчи

В Манчестър Юнайтед се задава огромна чистка - 1

В Манчестър Юнайтед се задава огромна чистка, пишат медиите в Англия. Мениджърът Ерик тен Хаг може да бъде принуден да се раздели с почти цял отбор, за да може да изпълни трансферните си цели и да спази Финансовия феърплей.

Според информация на Daily Mail, „червените дяволи” ще се опитат да се разделят с цели 13 играчи. В същото време мениджърският екип на клуба търси нови играчи във всяка една линия.

Според спекулациите, приоритет на Тен Хаг през лятото ще бъде привличането на централен нападател, като първи в списъка са Хари Кейн и Виктор Осимен.

Освен таран, на „Олд Трафорд” търсят още полузащитник, централен защитник, десен бранител и вратар.

Медиите в Англия твърдят още, че част от големите имена в отбора в лицето на Хари Магуайър, Антони Марсиал, Дони ван де Беек, Аарън Уан-Бисака и Брандън Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По мое скромно мнение

    7 0 Отговор
    Трябва да са даже повече от 13! Момчетата видимо не се справят добре /да кажем в повечето пъти/! Щом не искат да сменят треньора - значи трябва играчите! В България от над 20 години си управлява Съюза с пияна и мека ръка! И жънем успех, след успех!
  • 2 Леля Гошо

    4 0 Отговор
    Последното изречение не е изречение
  • 3 божинката

    0 0 Отговор
    Аз съм готов за трансфер, може и да не играя.