Отидете към основна версия

1 003 2

От Барселона вече поискали от Ла Лига да одобрят плана им за завръщането на Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • ла лига-
  • псж

Както е известно, договорът на нападателя с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, като напоследък все по-често се появяват информации, че каталунците ще направят всичко възможно да си върнат бившата звезда

От Барселона вече са поискали от Ла Лига да одобрят плана им за завръщането на Лионел Меси на „Камп Ноу“, твърди журналистът Жерард Ромеро.

Както е известно, договорът на нападателя с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, като напоследък все по-често се появяват информации, че каталунците ще направят всичко възможно да си върнат бившата звезда.

Според Ромеро в края на март от Барселона са изпратили до Ла Лига своя план за евентуалното привличане на Меси като свободен агент през лятото. Както е известно, „блаугранас“ имат проблеми с регистрирането на своите нови попълнения през последните няколко трансферни прозореца заради затрудненията си със спазването на Финансовия феърплей и затова са се допитали до Ла Лига.

Оттам им отговорили, че не са съгласни с някои точки по плана, но клубът скоро ще им изпрати нов такъв. Все пак от футболната лига вярват, че Барса и Меси вече са постигнали споразумение. Междувременно, маркетинговият отдел на Барса вече работи върху материалите, свързани потенциалното завръщане на клубната легенда.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини