Last news in Fakti

15 Април, 2023 08:00 2 255 2

Челси позлатява Гави, прави го един от най-скъпоплатените футболисти във Висшата лига

  • гави-
  • футбол-
  • барселона-
  • челси-
  • висша лига

По информация на “АС” клубът от “Стамфорд Бридж” е готов да отправи изключително примамлива оферта на 18-годишния талант

Челси позлатява Гави, прави го един от най-скъпоплатените футболисти във Висшата лига - 1

Челси се интересува от халфа на Барселона Гави. По информация на “АС” клубът от “Стамфорд Бридж” е готов да отправи изключително примамлива оферта на 18-годишния талант. Ако той я приеме, ще стане един от най-скъпопалтените футболисти в Премиър лийг.

В следващите дни предстои втора среща между представители на Челси и агента на Гави Иван де ла Пеня. На нея ще присъстват собственикът на “сините” Тод Боели и родителите на играча.

Финансовите условия не са единственият коз на Челси в преговорите. Очаква се Гави да бъде привлечен и от възможността да работи под ръководството на Луис Енрике, който е фаворит за мениджърския пост на тима.

От началото на сезона Гави има 40 мача във всички турнири, като в тях е отбелязал 2 гола и е напраивл 6 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оценка

    0 0 Отговор
    ПСЖ отправи такава, изключително примамлива оферта към Ембапето. 222 милиона евра.
  • 2 браво бе

    0 0 Отговор
    този е класен футболист не като измислената звезда меси заради парите които барселона се изхвърлиха да му платят