Last news in Fakti

14 Април, 2023 21:00 991 2

От Барселона вече поискали от Ла Лига да одобрят плана им за завръщането на Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • ла лига-
  • псж

Както е известно, договорът на нападателя с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, като напоследък все по-често се появяват информации, че каталунците ще направят всичко възможно да си върнат бившата звезда

От Барселона вече поискали от Ла Лига да одобрят плана им за завръщането на Меси - 1

От Барселона вече са поискали от Ла Лига да одобрят плана им за завръщането на Лионел Меси на „Камп Ноу“, твърди журналистът Жерард Ромеро.

Както е известно, договорът на нападателя с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, като напоследък все по-често се появяват информации, че каталунците ще направят всичко възможно да си върнат бившата звезда.

Според Ромеро в края на март от Барселона са изпратили до Ла Лига своя план за евентуалното привличане на Меси като свободен агент през лятото. Както е известно, „блаугранас“ имат проблеми с регистрирането на своите нови попълнения през последните няколко трансферни прозореца заради затрудненията си със спазването на Финансовия феърплей и затова са се допитали до Ла Лига.

Оттам им отговорили, че не са съгласни с някои точки по плана, но клубът скоро ще им изпрати нов такъв. Все пак от футболната лига вярват, че Барса и Меси вече са постигнали споразумение. Междувременно, маркетинговият отдел на Барса вече работи върху материалите, свързани потенциалното завръщане на клубната легенда.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радостин

    2 1 Отговор
    Меси е елементарен медиен балон.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.