Отидете към основна версия

6 349 6

Назон настоява за трансфер, не иска в ЦСКА!

  • цска-
  • дюкенс назон-
  • футбол

Таранът искал да се отърве от напрежението в клуба, което доведе до отрязване на гредите на стадиона и надпис „Срам и позор“, с който осъмна Сектор „A“ на „Армията“ ден след загубата на „червените“ в Разград с 0:3

Нападателят на ЦСКА – Дюкенс Назон, е пожелал клубът да го продаде до края на трансферния прозорец, разкриха от „Българска армия“. Таранът искал да се отърве от напрежението в клуба, което доведе до отрязване на гредите на стадиона и надпис „Срам и позор“, с който осъмна Сектор „A“ на „Армията“ ден след загубата на „червените“ в Разград с 0:3.

Хаитянинът беше пред трансфер още по време на зимната пауза, но се съгласи да остане в ЦСКА за евротурнирите. Отборът обаче приключи бързо участието си в тях и Дюкенс Назон няма намерение да бъде на „Армията“ до края на договора си, пише „Мач Телеграф“.

На този етап продажбата му не се осъществява, защото „червените“ са сложили висока цена за 29-годишния таран. Иначе към него има интерес от няколко посоки, като най-силен е от Русия и Турция.

„Наистина не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много. Трябва да превключим на друга предавка и за измъкнем нещо позитивно от ситуацията, в която се намираме. Не мога да ви дам конкретен отговор. Не знам какво се случва. Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11“, обясни преди няколко дни отчаяният Дюкенс Назон.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.

Свързани новини