Last news in Fakti

20 Август, 2023 09:30 6 333 6

Назон настоява за трансфер, не иска в ЦСКА!

  • цска-
  • дюкенс назон-
  • футбол

Таранът искал да се отърве от напрежението в клуба, което доведе до отрязване на гредите на стадиона и надпис „Срам и позор“, с който осъмна Сектор „A“ на „Армията“ ден след загубата на „червените“ в Разград с 0:3

Назон настоява за трансфер, не иска в ЦСКА! - 1

Нападателят на ЦСКА – Дюкенс Назон, е пожелал клубът да го продаде до края на трансферния прозорец, разкриха от „Българска армия“. Таранът искал да се отърве от напрежението в клуба, което доведе до отрязване на гредите на стадиона и надпис „Срам и позор“, с който осъмна Сектор „A“ на „Армията“ ден след загубата на „червените“ в Разград с 0:3.

Хаитянинът беше пред трансфер още по време на зимната пауза, но се съгласи да остане в ЦСКА за евротурнирите. Отборът обаче приключи бързо участието си в тях и Дюкенс Назон няма намерение да бъде на „Армията“ до края на договора си, пише „Мач Телеграф“.

На този етап продажбата му не се осъществява, защото „червените“ са сложили висока цена за 29-годишния таран. Иначе към него има интерес от няколко посоки, като най-силен е от Русия и Турция.

„Наистина не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много. Трябва да превключим на друга предавка и за измъкнем нещо позитивно от ситуацията, в която се намираме. Не мога да ви дам конкретен отговор. Не знам какво се случва. Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11“, обясни преди няколко дни отчаяният Дюкенс Назон.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    15 1 Отговор
    Да се маха и без това не става и за докер.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Левски 1914

    7 11 Отговор
    Ковачев слагай ТИРЕТО на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе, не се прави на дръж ми шапката, цска ФАЛИРА!
  • 4 г-н

    14 1 Отговор
    стига с тия чуждоземци слагайте БЪЛГАРИ

    Коментиран от #6

  • 5 Или

    3 2 Отговор
    Да се маха, кой го е изкал и без това чеп за зеле не става.
  • 6 Батето

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "г-н":

    Де ги тия българи ? Няма школи,а приюти за платежоспособни родители.С такива футбол няма да има.Раев например прибираше по 10 бона от дете да тренира в Левски,и това беше преди години.Смятай сега за какво става въпрос.