Last news in Fakti

20 Август, 2023 11:00 1 316 2

Любо Пенев е бил вариант за Ботев (Пд) преди Станислав Генчев

  • любослав пенев-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • антон зингаревич

Пред пловдивския хотел, в който се проведе сбирката, се наблюдаваше засилено полицейско присъствие, както и частна охрана

Любо Пенев е бил вариант за Ботев (Пд) преди Станислав Генчев - 1

Над един час продължи срещата между Антон Зингаревич, представители на Бултрас, на Сдружение Ботев. На нея присъстваха и Марин Бакалов, Георги Титютков, както и спортният директор Артур Платек. Пред пловдивския хотел, в който се проведе сбирката, се наблюдаваше засилено полицейско присъствие, както и частна охрана. Самият Зингаревич влезе от страничен вход. Представителите на Бултрас напуснаха залата малко преди да свърши срещата.

На срещата Зингаревич е обявил, че преди да привлече Станислав Генчев, е разговарял с Любо Пенев, който на два пъти е променил условията си. Също така е било обявено, че Генчев е искал футболисти над 28-годишна възраст, а политиката на Зингаревич е да се взимат по-млади играчи, които да се обиграват и продават. Относно Тимур Дагуев, когото феновете на Ботев търсиха миналата седмица на базата в Коматево, на срещата е станало ясно, че той отговаря за изходящите трансфери в Ботев. Имало е критики и към школата на Ботев и към Даниел Коен, но Зингаревич е обявил, че той се справя добре.

Зингаревич също се оплакал, че пловдивският бизнес не му помагал финансово. Освен това, на срещата се е изказал и Артур Платек, който заявил, че след 1 година ще се види неговата работа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    1 1 Отговор
    Само простаци треньори отиват в Ботев с този мега милиардер спонсор
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.