Last news in Fakti

20 Август, 2023 10:30 1 418 4

Bild предупреди Айнтрахт: Горко на всеки, ако тримата бразилци в Левски са във вихъра си

  • левски-
  • футбол-
  • айнтрахт франкфурт

Причината затова, най-вече, е бразилската колония на „Герена“

Bild предупреди Айнтрахт: Горко на всеки, ако тримата бразилци в Левски са във вихъра си - 1
Снимка: Instagram

Една от най-влиятелните медии в Германия – „Билд“, предупреди Айнтрахт Франкфурт и феновете му, че в четвъртък в София няма да бъде леко. Причината затова, най-вече, е бразилската колония на „Герена“.

„Дясното крило Роналдо донесе победата над Апоел Беер Шева, а преди това се разписа Уелтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тримата са във вихъра си“, пише „Билд“, цитиран от „Мач Телеграф“.

Медията разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на „Герена“. Това са Флориан Райзинг, който е трябвало да обезпечи предстоящото пътуване до София, както и Райнер Фалкенхайн. Последният е на 61 години и е съветник на треньора Дино Топмьолер и асистенте му. „Билд“ твърди, че той отлично познава Даниел Боримиров, когото е разузнавал като играч на Мюнхен 1860.

Германците са направили и проверка на стадион „Васил Левски“, където се очаква да имат поне 4000 свои привърженици. Иначе, „Дойче банк“ е разпродаден на почти 100% за реванша с Левски, след като Айнтрахт има 35 000 абонати при 51 000 места.

Добра новина обаче дойде за „сините“ от Франция. Според медиите там Пари Сен Жермен е успял да постигне споразумение с Рандал Коло Муани за личните му условия. Футболистът уж се завърна към тренировките на Айнтрахт преди мача с Дармщат днес, но се твърди, че до часове може да се озове в Париж. Френският гранд е дал оферта от 70 милиона евро, но германците да твърди – искат 100! Очаква се обаче двете страни да намерят общ език в близките часове.

Съперникът на Левски пък води усилени преговори с Монпелие. Дино Топмьолер си е заплюл Ели Уахи и иска да го има на всяка цена. На този етап обаче германците искат да минат тънко с 6 милиона евро. Олимпик Лион обаче им застана на пътя с оферта от 30 милиона евро. Парите от Муани обаче може да променят играта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    5 9 Отговор
    Срам да нямаш двама нормални бг футболисти в състава си и да се кичиш с името на Левски.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ФЕЙК

    3 3 Отговор
    След това ПРОРОЧЕСТВО играчите на "АЙНТРАХТ" са толкова уплашени, че отказват да летят за София! "Уевски" печели служебно с 3 : 0 !!!
  • 4 Малий

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрото":

    Трябва да се кръстиш , Кьоравото,