Отидете към основна версия

2 757 4

Треньорът на Лудогорец с първи думи за оставката и важно решение

  • ивайло петев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • пирин

Аз съм професионалист и си върша професионално работата

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след категоричната победа над Пирин с 4:0 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига за подадената от него оставка и важното решение да остави извън състава ключови играчи.

"Не мога да не бъда доволен. Второто полувреме беше определено по-добро. През първата част не бяхме достатъчно ефективни в завършващата фаза. Хората от пейката донесоха нужната свежест и креативност. Победата е в графа задължителни", започна наставникът на шампионите.

"Малко съм недоволен от първата част, защото не бяхме толкова конкретни. Сами видяхте колко положения създадохме. Вкарахме три гола, спечелихме, няма какво да искам повече. Отсъстващите от групата са заради мое решение. Ментално не бяхме на 100 процента, но успяхме да се съберем и да покажем, каквото можем", продължи специалистът.

"Въпрос на морал е оставката. Повече нищо не мога да кажа. Аз съм професионалист и си върша професионално работата. Ще запазя за себе си дали съм говорил с ръководството. Най-важното е сега психически да се възстановим", завърши Ивайло Петев.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.

Свързани новини