Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 09:53 2 727 4

Треньорът на Лудогорец с първи думи за оставката и важно решение

  • ивайло петев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • пирин

Аз съм професионалист и си върша професионално работата

Треньорът на Лудогорец с първи думи за оставката и важно решение - 1

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след категоричната победа над Пирин с 4:0 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига за подадената от него оставка и важното решение да остави извън състава ключови играчи.

"Не мога да не бъда доволен. Второто полувреме беше определено по-добро. През първата част не бяхме достатъчно ефективни в завършващата фаза. Хората от пейката донесоха нужната свежест и креативност. Победата е в графа задължителни", започна наставникът на шампионите.

"Малко съм недоволен от първата част, защото не бяхме толкова конкретни. Сами видяхте колко положения създадохме. Вкарахме три гола, спечелихме, няма какво да искам повече. Отсъстващите от групата са заради мое решение. Ментално не бяхме на 100 процента, но успяхме да се съберем и да покажем, каквото можем", продължи специалистът.

"Въпрос на морал е оставката. Повече нищо не мога да кажа. Аз съм професионалист и си върша професионално работата. Ще запазя за себе си дали съм говорил с ръководството. Най-важното е сега психически да се възстановим", завърши Ивайло Петев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синята лавина

    3 3 Отговор
    Да приключва тази драма бързо, че идва зима и да те съблекат тогава е по-кофти
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 грешката е само една

    8 1 Отговор
    не се научиха тоя шефове на отбори това си е чиста комплексарщина след всяка загуба сменят треньора и после ама защо неможем да играем футбол?!?!? имахте треньор някога и след неуспешен пробив във шпионска лига го махнахте ако не го бяхте махнали сега можеше да играете и на осмина финали даже и четвърт финал ама вие сте комплексари и нямате понятие от подобни работи…!
  • 4 Повече Българи по добри резултати

    9 0 Отговор
    Българските футболисти са душата и сърцето на един отбор Чужденците играят само заради пари а без душа и сърце не става