Отидете към основна версия

1 278 7

Крушарски към феновете: Да извадят пари и да идват да управляват

  • крушарски-
  • локо пловдив-
  • хебър-
  • томаш

Томаш като треньор ще остане, но печатница за пари нямам, казва босът

Снимка: Факти.бг/Архив

Президентът на Локо (Пд) Христо Крушарски заяви, че не се притеснява от нападките на феновете след загубата с 1:2 от Хебър. Босът на “смърфовете” предложи на желаещите да управляват да извадят пари и да застанат на неговото място.

"Трябва да си вадим поуки и да се променяме. Клубът има политика. Аз съм казал, че само пари да се вадят не става, трябва да се изкарват. Динко (Хоркаш) като не иска да подпише договор, да седи на пейката и да си изкара прехраната на друго място. Аз съм имал и по-тежки обиди. Какво като се заканват феновете? Да извадят пари и да управляват, щом искат. Който дава парите, той управлява. Това трябва да е ясно. В България, докато не си седнем на гъза и всеки да си върши работата, няма какво да стане. Тези обиди съм ги слушал, слушал", каза Крушарски.

"Има разговори с Томаш за нов договор, които не стигнаха до мен. Сега се разбрахме като мине този мач да говорим и да се разберем. Аз не съм привърженик на честите промени. Томаш като треньор ще остане. Въпросът е да се договорим за финансовата част, защото аз печатница за пари нямам. Колкото имам, толкова давам. Има още доста мачове. Ще си изчакаме времето и ще видите, че това, което сме си набелязали като цел, ще го изпълним", добави босът.

"Аз все още не съм се отказал. Казах, че мисля. До следващата седмица има време. Като ги слушам всеки си лае, а нищо конкретно не излиза. Футболният съюз нищо не е виновен на Локомотив (Пловдив). Всеки иска да седне на стола. Аз имам програма, изложих я. Казах си моето виждане на Стилиян, Иванов и Касабов и какво ще ми повлияе и да дам задна. Ако някой направи повече от това, което аз предлагам, добре, но не го виждам това", обясни още Крушарски.

Резултати в срещите от 22-рия кръг в efbet Лига:
Ботев (Вр) - Пирин (Бл) - 1:2
Ботев (Пд) - Етър - 2:0
Локо (Пд) - Хебър – 1:2
Черно море - ЦСКА-София 1:0

Днес:
Левски - Арда Кърджали (17.45 часа, Диема спорт)

В неделя:
Локо (Сф) – Крумовград
ЦСКА 1948 - Славия

В понеделник:
Берое - Лудогорец

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини