Отидете към основна версия

897 3

Скандал! "Контузеният" Мбапе се отдал на нощния живот в Стокхолм

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • франция-
  • скандал-
  • нощен клуб

Официално Мбапе не е част от състава на "петлите" поради контузия, въпреки че продължава да играе за клубния си тим Реал Мадрид

Капитанът на националния отбор на Франция Килиан Мбапе отново предизвика интерес с действията си. Докато съотборниците му триумфираха в мача срещу Израел в Лигата на нациите (победа с 4:1), той се отдаде на нощния живот в Стокхолм.

Официално Мбапе не е част от състава на "петлите" поради контузия, въпреки че продължава да играе за клубния си тим Реал Мадрид.

Местното издание Aftonbladet публикува снимки на звездния нападател и предостави подробности за вечерта му в шведската столица. Според информацията, Мбапе първо е посетил френския ресторант Chez Jolie, разположен в централната част на града. След това, с маска на лицето, той се е качил в черен минибус, който го е откарал заедно с компанията му до нощен клуб.

В клубната атмосфера, звездата и неговият антураж са били настанени в отделна стая, далеч от останалите посетители, което подсказва за стремежа му да се наслади на вечерта в по-интимна обстановка.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини