13 Октомври, 2024 20:00 804 1

Лоши новини за Лудогорец

  • лудогорец-
  • якуб пьотровски-
  • футбол-
  • полша-
  • лига на нациите

Якуб Пьотровски е контузен и ще напусне лагера на тима

Лоши новини за Лудогорец - 1

От лагера на полския национален отбор съобщиха неприятна вест за Лудогорец. Якуб Пьотровски е контузен и ще напусне лагера на тима. Халфът на "орлите" бе на пейката за своята родина при поражението с 1:3 от Португалия в Лига на нациите.

„Що се отнася до Якуб (б.р. – Пьотровски), след извършване на диагностични тестове във връзка с нараняване на аддукторите, участието му в тренировъчния лагер приключи и в понеделник играчът ще отиде в своя клуб“, заяви лекарят на тима Яцек Ярошевски.

Все още не е ясна степента на контузията на Пьотровски и колко време той ще трябва да се възстановява. На Лудогорец му предстоят решаващи мачове в турнира Лига Европа, като отборът гостува на Андерлехт след няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Иванков - Митко Талисмана

    1 2 Отговор
    Нека се лекува момчето. Като Мбапе по баровете.