13 Октомври, 2024 14:30 783 3

Скандал! "Контузеният" Мбапе се отдал на нощния живот в Стокхолм

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • франция-
  • скандал-
  • нощен клуб

Официално Мбапе не е част от състава на "петлите" поради контузия, въпреки че продължава да играе за клубния си тим Реал Мадрид

Скандал! "Контузеният" Мбапе се отдал на нощния живот в Стокхолм - 1

Капитанът на националния отбор на Франция Килиан Мбапе отново предизвика интерес с действията си. Докато съотборниците му триумфираха в мача срещу Израел в Лигата на нациите (победа с 4:1), той се отдаде на нощния живот в Стокхолм.

Официално Мбапе не е част от състава на "петлите" поради контузия, въпреки че продължава да играе за клубния си тим Реал Мадрид.

Местното издание Aftonbladet публикува снимки на звездния нападател и предостави подробности за вечерта му в шведската столица. Според информацията, Мбапе първо е посетил френския ресторант Chez Jolie, разположен в централната част на града. След това, с маска на лицето, той се е качил в черен минибус, който го е откарал заедно с компанията му до нощен клуб.

В клубната атмосфера, звездата и неговият антураж са били настанени в отделна стая, далеч от останалите посетители, което подсказва за стремежа му да се наслади на вечерта в по-интимна обстановка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    8 0 Отговор
    Там нощите продължават по половин година.
  • 2 Механик

    5 0 Отговор
    И кое е скандалното? Че един млад човек се отдал на нощен живот?
    Ми те тия барове и дискотеки кой ги пълни? Нали все млади хора. Пенсионерите по това време спим. Почиваме си, понеже когато бяхме млади, ние пънехме нощния живот и заведенията.
  • 3 Евгени от Алфапласт

    2 1 Отговор
    Аз така си изкарах супер секскурзия с вдовицата в Тунис и Гърция. Що кючеци бяха... А на баламите, които вършеха моята работа във фирмата им показах болничен лист с диагноза спинална стеноза. Сега и за тяхна сметка ще се пенсионирам по болест. Кой как се урЕди...