13 Октомври, 2024 22:30 655 0

Лично Флорентино Перес разрешил на Мбапе да пътува до Стокхолм

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • флорентино перес-
  • реал мадрид

След като желанието му се сбъдна и французинът подписа с клуба без трансферна сума от ПСЖ, се появиха неофициални данни, че той е получил над 100 милиона евро под формата на бонус за подписа си

Лично Флорентино Перес разрешил на Мбапе да пътува до Стокхолм - 1

Флорентино Перес, президентът на Реал Мадрид, не е оставил нищо на случайността в опитите си да привлече Килиан Мбапе. След като желанието му се сбъдна и французинът подписа с клуба без трансферна сума от ПСЖ, се появиха неофициални данни, че той е получил над 100 милиона евро под формата на бонус за подписа си.

Въпреки че Мбапе рядко е критикуван за професионализма си, решението му да отиде в нощен клуб в Стокхолм по време на мач на френския национален отбор предизвика негативни реакции. Нападателят пропусна събиранията на „петлите“ заради здравословни проблеми и желанието си да се съсредоточи върху възстановяването и представянето си с Реал Мадрид.

Парадоксално, докато французите играха мача си от Лигата на нациите, Мбапе прекара вечерта на парти в шведската столица, което повдигна множество въпроси относно неговите приоритети. Местните медии бързо реагираха и поставиха под съмнение намеренията му да се ангажира напълно с националния отбор.

Изненадващо, според слухове, самият Флорентино Перес е позволил на Килиан да пътува до Стокхолм. Тази ситуация предизвика спекулации относно специалното третиране, което Мбапе получава в клуба, и дали подобни отстъпки биха били предоставени на други играчи на Реал.

Въпросът остава: какви ще бъдат последиците от това поведение и как ще се отрази на имиджа на Мбапе, както и на отношенията му с клуба и националния отбор?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА