Отидете към основна версия

27 960 38

Любопитно за собствениците на Opel

  • opel-
  • myopel
Миналата година България бе една от първите страни в Европа, която стартира уникалния онлайн портал myOpel за обслужване на клиентите. Този портал е част от цялостната интернет базирана система на Opel за следпродажбена дейност и има за цел да улесни максимално живота на собствениците на автомобили Opel, като осъществи директен контакт и бърз диалог между тях и дилърите на марката.
 
От стартирането на портала до сега над 4000 собственици на автомобили с марката Opel са с активни регистрации в myOpel, като имат право да ползват всички възможности на системата. Например, могат да си записват час за посещение на сервиза на избрания от тях дилър, могат да следят за специални за техните автомобили кампании или напомняне, че е време за извършване на техническо обслужване.
 
Тъй като порталът myOpel е динамична система, той постоянно се усъвършенства с времето и надгражда. Най-съществената новост за myOpel в България е наличието от началото на годината на мобилна апликация на български език. Тя може да бъде изтеглена от потребители на телефони с операционни системи Android и iOs. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини