Last news in Fakti

4 Март, 2022 10:31 4 711 13

Peugeot, Citroen и Opel помагат на Украйна срещу агресора

  • peugeot-
  • citroen-
  • opel-
  • украйна

Марките предоставят безплатно обслужване на автомобили на държавни и общински институции

Peugeot, Citroen  и Opel помагат на Украйна срещу агресора - 1

"В този труден за страната момент, ние, Peugeot Citroen Украйна и дилърската мрежа на марките Peugeot, Citroen и Opel трябва да допринесем за борбата срещу агресора и да подкрепим комуналните и публичните власти на Украйна в тази област, която в момента е много важна - осигуряване на мобилност." Това се казва в официално изявление на украинското подразделение на PSA.

"Ето защо от 1 март тази година нататък изпълняваме Програма за техническа поддръжка на автомобили от марките Peugeot, Citroen и Opel, които се използват от държавните и общинските институции на страната ни. Всички ремонтни дейности ще бъдат извършени за сметка на Peugeot Citroen Ukraine LLC."

Програмата важи за всички автомобили, които са държавна и общинска собственост: Национална служба полиция, Спешна медицинска помощ, Спешна помощ; комунални услуги, които осигуряват гладкото функциониране на инфраструктурата и др.

От компанията заявяват още: "Програмата за техническа поддръжка на автомобили осигурява ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТНИ РАБОТИ, които са необходими за осигуряване на правилното функциониране на автомобила. В складовете на представителствата и в склада за внос има достатъчно резервни части за осигуряване на пълния обхват на ремонтните дейности.

Нашата цел, на първо място, е своевременно да приведем във функционално състояние възможно най-много автомобили, които в момента тръгват по пътищата, за да се върнат на работа. Затова приоритет в ремонта и поддръжката ще имат автомобили, чийто ремонт пряко засяга безопасността по време на експлоатация."


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Механик

    28 9 Отговор
    Тия съвсем изтрещяха. Ц ц ц ц ц ц
    Почват да приличат на партийни секретари от соц времето "Всеки буркан с домати, бомба срещу световния империализъм" (лозунг е консервна фабрика по онова време)
  • 3 Чичо Пепе Лопес

    12 6 Отговор
    Браво!
  • 4 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    9 14 Отговор
    Надпис на сервиз в Сърбия : " Со борче, со мачка и со пичкя не довадайде! Не ги бараме!" ‼️

    Коментиран от #9

  • 5 тЪ пет

    15 0 Отговор
    И Дюрекс ако ще да им помага.Хапнали сме дървото ВСИЧКИ,някои просто ще го хапват малко по-късно.Ама заблуждават сами себе си.
  • 6 хаха

    3 11 Отговор
    ako и Форд се включат към тия пишман марки вярно ще се стигне до нужда от сериозна техническа помощ и кризата ще е уникална
  • 7 Лицемерието край няма

    21 5 Отговор
    Украйна не е останала без пари за поддръжка на няколкото им френски коли...СРАМ и АМАН от това да трупаш дивиденди на гърба на една война. СРАМ, ЛИЗЕМЕРИЕ, ПОДЛОСТ, ЛИПСА НА МОРАЛ. Това са ТЕ!
  • 8 Традицията е спазена

    9 7 Отговор
    Когато през Втората световна война Франция воюваше с Германия тези марки пак си работеха за Германия. И не само тези.Тъй че - 1 на ум.

    Коментиран от #10

  • 9 Дфен

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Значи са ге.. Ве
  • 10 Вальо

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Традицията е спазена":

    И как са работели? Като умишлено са саботирали машините на немците,това ли наричаш сътрудничество?
  • 11 Сталин

    10 5 Отговор
    Агресора е Украйна от 2014г.избиваха над 150 деца.Тези западни фирми да отидат да го кажат на близките които загубиха децата си от украинската хунта.Има едно нещо което БОГ или великата сила която ни е създала и тя никога няма да прости на всички които се кефят сега на детските сълзи.Русия в момента спасява Украйна!
  • 12 Guci

    0 2 Отговор
    Знаех си, че са пвдалски марки
  • 13 Перо

    2 1 Отговор
    Тези марки,возят само началниците в Украйна и не е никаква помощ за населението и армията!