Отидете към основна версия

19 291 17

Електрически велосипед с колела без спици (ВИДЕО)

  • beno reevo-
  • велосипед без спици-
  • електрически велосипед

Beno Reevo събра 700 хиляди долара на Indiegogo и е готов за серийно производтво

Компанията Beno от Делауеър, САЩ, представи електрическия велосипед Reevo на платформата за набиране на средства Indiegogo. Идеята на иновацията е да осигури на модерния градски жител комфортно, безопасно, надеждно и стилно пътуване. Основната разлика между Reevo и многото електровелосипеди на пазара е уникалният дизайн на колелата.

Именно този оригиналeн дизайн на Beno Reevo направи проекта популярен в Indiegogo. Въпреки привидната ненадеждност и крехкост на колелата на велосипеда, според разработчиците те са преминали всички необходими тестове и позволяват на потребители с тегло до 120 кг да управляват Beno Reevo безпроблемно.

Стилният дизайн на електрическия велосипед Beno Reevo, направен в черни, агресивни цветове, е допълнен от гениални инженерни решения, за да гарантира безопасно каране. Велосипедът е оборудван с автоматично заключване, използващо сензор за пръстови отпечатъци и GPS проследяване.

Reevo е оборудван с 750-ватов електрически мотор, подвижна акумулаторна основна батерия (48V, 10,5 Ah) и вградена вътрешна, която осигурява работата на системата за разпознаване на собственика и GPS системата. Колелата се заключват с помощта на скрита ключалка, управлявана от скенер за пръстови отпечатъци.

Максималната скорост на велосипеда е 40 км в час, а радиусът на автономно каране с едно зареждане на батерията е до 60 км. При производството на корпуса на велосипеда е използван алуминий, а диаметърът на колелата е 27,5 инча. За да се осигури безопасност при шофиране в тъмното, колелата Reevo са оборудвани с LED осветление, което автоматично се включва при намаляване на уличното осветление.

С помощта на специално приложение можете да управлявате велосипеда от вашия смартфон. Феновете на колоезденето активно подкрепиха проекта Beno Reevo на платформата Indiegogo, където през първата непълна седмица вече са събрани над 700 хиляди долара, а необходимите за старт на производството са 50 хиляди. Първите клиенти ще могат да получат велосипеда с колела без спици до март 2021 г.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 38 гласа.

Свързани новини