Last news in Fakti

10 Април, 2023 11:00 6 281 7

Два нови електрически велосипеда с пробег до 360 км (ВИДЕО)

  • електрически велосипед

Имената им са имена Flluid-2 и Flluid-3

Два нови електрически велосипеда с пробег до 360 км (ВИДЕО) - 1

Компанията Flluid, основана от бившия дизайнер на Harley-Davidson Ерик Бюел, представи два нови електрически велосипеда с непретенциозните имена Flluid-2 и Flluid-3. Тяхната отличителна черта е автономният им пробег.

Иновациите са оборудвани с електрически мотор Valeo Cyclee с мощност 750 W с въглеродно ремъчно задвижване на Gates и въртящ момент от 130 Нм. Превключването между седемте предавки се извършва автоматично, но при желание потребителят може да прави това и ръчно.

Моделът Flluid-2 разполага с чифт сменяеми батерии с капацитет 1 kWh, които общо осигуряват до 362 км пробег. По-достъпният Flluid-3 е оборудван само с една батерия (автономност до 177 км). Зарядното устройство зарежда 80% от енергията на батерията за 4 часа и 100% за шест часа.

Рамката на новите модели е изработена от алуминиева сплав, каплите са с размер 27.5-инча, а гумите - Pirelli Angel GT Urban. Велосипедите имат още спирачна система Tektro, фар Roxim Z4E Pro с 900 лумена, задна спирачна светлина и възможност за регулиране на височината на седалката според ръста на потребителя (от 1.55 до 1.95 м).

Чрез мобилното приложение можете да проследявате местоположението на велосипеда, да анализирате техническото му състояние и да получавате съобщения за опити за неоторизиран достъп. Flluid-2 и Flluid-3 са налични за предварителна поръчка за $3 999 и $3 699, съответно. Началната дата за доставки на електрическите велосипеди ще бъде обявена по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Орел

    5 9 Отговор
    Кой нормален кара колело 350 км?

    Коментиран от #3

  • 3 Хахаха..

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Орел":

    С велосипед съм стигал от Казанлък до Бургас,хем не съм профи а обикновен човек..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пляс пляс педалите - водно колело

    4 5 Отговор
    350 КИЛОМЕТРА АКО ВЪРТИШ ПЕДАЛИТЕ ЯКО , ИНАЧЕ САМО 40 !
  • 6 ТНВфнр

    4 4 Отговор
    Със сигурност са много хубави и удобни за каране на 6-ти юни малко преди обяд. Интересно на 6-ти януари в 20:00ч как са?
  • 7 М по малко

    4 2 Отговор
    Че и интелигентна автоматична скоростна кутия! машините ще управляват хората