14 Септември, 2021 13:50 11 328 7

Електрически велосипеди BMW с и без педали (ВИДЕО)

  • bmw-
  • електрически велосипед-
  • велосипед

BMW обяви два концептуални електрически велосипеда, отличаващи се с висока скорост и дълъг пробег с едно зареждане

Електрически велосипеди BMW с и без педали (ВИДЕО) - 1

След, като ви разаказхме за иновативния електрически велосипед, показан на изложението в Мюнхен, сега ще стане въпрос и за още един такъв от същата гама, но... без педали. Новите модели са условно наречени BMW i Vision AMBY и BMW Motorrad Vision AMBY. Автономното шофиране на BMW i Vision AMBY се осигурява от 2000 Wh батерия, която гарантира до 300 км пробег. Разликата е, че моделът е оборудван с педали, които не се предлагат на за велосипеда BMW Motorrad Vision.

Системата за управление на велосипеда има три режима на скорост: 25 км/ч за велосипедни алеи, 45 км/ч за градско движение и 60 км/ч за шофиране извън града. Режимите се активират чрез геозони, което елиминира превишена скорост в градска среда или при пътуване по велосипедни алеи. Също така системата за безопасно движение се поддържа от наличието на радар, който открива приближаването на чужди превозни средства отзад към мотора.

Повече информация за производствените модели на електрическите велосипеди BMW ще бъде публикувана в близко бъдеще. Цената за велосипеди на базата на BMW i Vision AMBY и BMW Motorrad Vision AMBY също все още не е оповестена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    14 11 Отговор
    Крайно време е КАТ да спрат да дремКАТ ‼️И да си влязат в ролята по контрол ‼️ Има ли глобен велосипедист за каране по тротоари и пешеходни алеи ❓❓❓ Щом едно ППС има МОТОР - ППС ли е или МПС ‼️ А може би електромобилите и те да не са МПС ‼️
  • 2 Пилот на Ферари

    12 3 Отговор
    И що за велосипед е това щом е с електромотор ? И сега се произвеждат ел скутери.
  • 3 Фатмак

    3 2 Отговор
    Важното е да са със седалки колелетата на БъркаМаслоиВода, че при автомобилите им усещането на прецакания собственик е като без
  • 4 Кольо,

    2 3 Отговор
    Дойдат ли в България наред с тротинетките ще има доста потрошени.....
    Мързи ги да вървят и въртят......!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ТRIF

    3 0 Отговор
    Добре сте написали 2000Wh батерия но сте пропуснали на колко волта е тя.
    300km при 60km/h са си 5h каране. Велосипеда + велосипериста? Колко енергия ще е необходима за това? Май сте залепили една "0" в повечко за километрите.
  • 7 адолфо

    0 1 Отговор
    e тва не е велосипед...за какво ти е такова нещо дет е на батерия ,,ми не е тротинетка