Отидете към основна версия

11 564 7

Електрически велосипеди BMW с и без педали (ВИДЕО)

  • bmw-
  • електрически велосипед-
  • велосипед

BMW обяви два концептуални електрически велосипеда, отличаващи се с висока скорост и дълъг пробег с едно зареждане

След, като ви разаказхме за иновативния електрически велосипед, показан на изложението в Мюнхен, сега ще стане въпрос и за още един такъв от същата гама, но... без педали. Новите модели са условно наречени BMW i Vision AMBY и BMW Motorrad Vision AMBY. Автономното шофиране на BMW i Vision AMBY се осигурява от 2000 Wh батерия, която гарантира до 300 км пробег. Разликата е, че моделът е оборудван с педали, които не се предлагат на за велосипеда BMW Motorrad Vision.

Системата за управление на велосипеда има три режима на скорост: 25 км/ч за велосипедни алеи, 45 км/ч за градско движение и 60 км/ч за шофиране извън града. Режимите се активират чрез геозони, което елиминира превишена скорост в градска среда или при пътуване по велосипедни алеи. Също така системата за безопасно движение се поддържа от наличието на радар, който открива приближаването на чужди превозни средства отзад към мотора.

Повече информация за производствените модели на електрическите велосипеди BMW ще бъде публикувана в близко бъдеще. Цената за велосипеди на базата на BMW i Vision AMBY и BMW Motorrad Vision AMBY също все още не е оповестена.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.

Свързани новини