Отидете към основна версия

10 313 8

Пак проблеми за автомобилите Hyundai

  • hyundai-
  • сервизна акция

Дисплеите на цифровия инструментален клъстер на голяма партида автомобили са направени с помощта на дефектни резистори

Корейският автомобилен производител изтегля хибридните си кросоувъри поради рядка неизправност на арматурното табло. Оказва се, че дисплеите на цифровия инструментален клъстер на голяма партида автомобили са направени с помощта на дефектни резистори. Информацията е на Carscoops.

Проблемите в работата им може да доведе до неправилно показване на данните на устройството при минусови температури: замъглено или изместено. Южнокорейският производител на автомобили разбра за проблема на 26 ноември 2021 г. и започна вътрешно разследване. Заключенията са, че проблемът наистина съществува, сериозен е и е нужна сервизна акция.

Кампанията за изтегляне ще засегне кросоувъри Hyundai Santa Fe, както и Santa Fe PHEV plug-in хибридни превозни средства. Всички дефектни автомобили са произведени между 25 октомври и 1 декември миналата година. Само пълната смяна на арматурното табло ще помогне за решаването на проблема. Цялата работа ще се извършва в сервизи на официалните дилъри на корейския автомобилен производител за сметка на компанията.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.

Свързани новини