Отидете към основна версия

6 139 6

Най-интересните мобилни телефони в света (ЧАСТ II)

  • телефони-
  • смартфони-
  • дизайн-
  • ретро

Спомняте ли си колко различни бяха телефоните преди смартфоните?

Продължаваме темата с най-интересните телефони с още два телефона от финландския производител, които впечатляваха с иновативен и определено нестандартен дизайн. Накрая завършваме и с едно руско творение за деца.

Nokia 7600


Nokia по принцип се отличаваше с нестандартни и смели дизайни. И този телефон беше доста необичаен. Много компактен, пуснат на пазара през 2003 г., той дори и сега изглежда модерен и нетрадиционен.

Nokia 7280


Друг необичаен представител на Nokia. Все пак финландците бяха добри в дизайна. Телефонът е малък и виждате, че няма клавиатура. Как се управлява? Лесно. Джойстик отстрани на екрана. Дори и сега в някои онлайн магазините можете да намерите такива модели.

Toshiba Portege G450


Две кръгли клавиатури наведнъж, много малко устройство, което по-скоро приличаше на MP3 плейър.

BenQ Qube Z2


Да, пред вас е кубичен телефон. Подобно на повечето телефони на BenQ, функцията за набиране беше по-скоро допълнение към MP3 плейъра. Имаше и батерия с 950 mAh, 58 мегабайта вътрешна памет, слот за флаш устройство и камера с 1.3 мегапиксела.

Motorola Aura


Навремето беше моден писък. Изключително популярен, особено сред жените, телефон с въртящ се дисплей. Но, за съжаление, механизмът често се повреждаше или дори от лека небрежност бе възможно да се счупи екранът. Но и сега все още е истинска легенда сред Motorola феновете.

BB-mobile


Това е руски производител, който произвежда и телефони за деца. И всеки от тях е подходящ за целта. Те са удобни и интересни за децата и струват много малко. Освен това някои модели имат дори камера. В същото време има плюсове за родителите: можете да разберете къде се намира детето ви.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.

Свързани новини