Отидете към основна версия

2 846 3

Всъдеходен електрически велосипед Hummer EV

  • hummer-
  • ev-
  • велосипед-
  • електрически велосипеди

Велосипедът може да развива скорости до 45 км/ч, работи на пълно, предно или задно задвижване

Опитите за привличане на вниманието на любителите на активния начин на живот с маркови велосипеди не са нов подход за автомобилните производители. Някога германските автомобилни марки се занимаваха с производството на велосипеди, а сега, в светлината на прехода към електрическа тяга, тези превозни средства също придобиват двигатели и батерии. Последният пример за това идва отвъд Океана. Под марката Hummer EV ще се предлага и електрически велосипед, способен да се движи извън пътя.

В този случай General Motors няма да произвежда самостоятелно електрически велосипеди, в сътрудничество е включена американската компания Recon, която вече има опит в производството на такива превозни средства за нуждите на полицейските части. Двуколесният велосипед Hummer EV ще получи широки гуми и два електрически мотора, вградени в главината, развиващи системна мощност до 2400 W и осигуряващи въртящ момент до 80 Нм всеки.

Велосипедът може да развива скорости до 45 км/ч, работи на пълно, предно или задно задвижване. Тяговата батерия от 48 V на LG може да бъде 17 Ah или 21 Ah. Хидравличните четирибутални спирачки са отговорни за спирането на байка, трансмисионният механизъм е произведен от Shimano, а предното окачване е регулируемо. Можете да закупите такъв електрически велосипед или от специалния уебсайт, или от дилъри на GM за $3999. Може да е малко скъпо за велосипед, но е в пъти по-евтино от самия Hummer EV, с който този автомобил споделя наименованието си.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини