Отидете към основна версия

2 424 4

Вече е само "Х": Ето го новото лого на Twitter

  • twitter-
  • ново лого-
  • x-
  • илон мъск

Скоро новата социална мрежа X може да "потъмнее"

Илън Мъск удържа на думата си, като стартира пълно ребрандиране на социалната мрежа Twitter. Потребителите вече са започнали да виждат напълно новото лого, като до социалната мрежа на Мъск можете да отидете и от уебсайта, който е и с различен адрес.

Освен това Мъск обяви и други предстоящи промени. Както беше обявено, логото на Twitter се промени - мястото на брандираната синя птица вече ще бъде заето от латинската буква "X". По-специално, официалният Twitter акаунт на самата социална мрежа вече е актуализиран в съответствие с тези промени.


Новото лого се появява и в горната част на уеб интерфейса на Twitter. Тази иновация обаче все още не е достигнала до всички мобилни приложения. Освен това вече имате достъп до Twitter през новия адрес x.com.

В бъдеще споменаването на името "Twitter" ще бъде напълно премахнато от социалната мрежа. Но това не е всичко. Илон Мъск попита потребителите дали трябва да сменят темата по подразбиране на услугата на тъмна - почти 75% от хората подкрепиха тази идея. Така скоро X също може да потъмнее.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини