Last news in Fakti

10 Юли, 2023 18:11 1 469 3

Twitter-ът на Зукърбърг достигна 100 милиона потребители

  • twitter-
  • threads-
  • зукърбърг-
  • мъск

Приложението набира все по-голяма популярност

Twitter-ът на Зукърбърг достигна 100 милиона потребители - 1

По-малко от седмица след официалното пускане на Threads онлайн, платформата вече може да се похвали с над 100 милиона регистрирани потребители. Данните са събрани от Quiver Quantitative и показват само регистрациите, но не и активните акаунти.

Не е изключена възможността част от регистрациите да е извършена от хора, които искат само да разгледат платформата, но не и да я използват активно. Към момента по-голямата част от съдържанието, което се показва в платформата е на знаменитости, различни компани и инфлуенсъри.

Междувременно войната меджу Зукърбърг и Мъск продължава, както във виртуалния, така и в реалния сеят с публикации в двете платформи. Припомняме, че само преди няколко дни Twitter обяви, че ще предприеме правни действия срещу Meta за създаването на Threads.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новинар

    7 4 Отговор
    Който има желание да бъде цензуриран и на друго място освен фб и грама веднага да отива да се регистрира. Даже доколкото чух новите потребители са достигнали 10 милиарда.
  • 2 То така и баба може

    3 1 Отговор
    Едно време най-използвания браузър беше Internet Explorer, но за да си свалиш друг браузър. "потребителите" му сигурно са няколко милиарда, а на практика няколко стотин хиляди.
  • 3 бай Даньо

    4 0 Отговор
    Няма да се включа. Точка. Така съм и с фейсбук , туитър и инстаграм и кой бяха другите ....