Отидете към основна версия

1 742 21

Apple започна да използва свой собствен аналог на ChatGPT

  • apple-
  • gtp-
  • изкуствен интелект-
  • ai-
  • apple gpt

Към момента услугата се използва само от служители на фирмата

Apple започна да използва свой собствен вътрешен чатбот, за да помогне на служителите си да създават прототипи на бъдещи функции, да обобщават текст и да отговарят на въпроси въз основа на данните, на които са били обучени.

Все още не е ясно как компанията планира да използва своя проект за чатбот и как тя ще се отрази на потребителите, но вече има информация за вътрешното му използване.

Според вътрешни лица от Купертино търсят начини да разширят използването на генеративен AI в тяхната организация. Един вариант може да се предоставя инструментът на екипа за поддръжка AppleCare, за да може тази услуга да помогне по-добре на клиентите при проблеми.

Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук каза в конферентен разговор за резултатите през май, че има "редица проблеми, които трябва да бъдат решени" в областта на изкуствения интелект.

Компанията вероятно ще продължи напред с плановете си за изкуствен интелект много по-предпазливо от Google, Microsoft и много други компании, които искат да внедрят генеративни технологии в своите продукти възможно най-бързо.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.

Свързани новини