Отидете към основна версия

6 304 2

Продава се необичаен камион Honda

  • acty crawler-
  • honda-
  • камион

Изключително редкият модел се нарича Acty Crawler

Уникална Honda Acty Crawler от 1994 г. беше пусната за продажба в САЩ. Редкият и необичаен компактен камион е оценен на 26 500 долара. Това съобщава ресурса Carscoops.

Шестколесният Honda Acty Crawler се произвежда в малки партиди от 1994 до 1996 година. Точният брой на произведените такива превозни средства не е известен: 20, 120 или 500, са все числа, които циркулират в мрежата.

Honda Acty Crawler достига само 3.3 м дължина, тоест принадлежи към японския сегмент k-cars - ултракомпактни автомобили за града. Камиончето обаче не само има трета ос, но разполага и с подвижни гумени вериги за задните колела.

Именно тези вериги създават ефект на задвижване на четирите колела, тъй като третата ос не се върти от двигателя, но бладарение на решението веригите да абщи за двете задни оси, проходимостта е значително по-голяма.

Това решение значително увеличава проходимостта на превозното средство в пресечена местност или на сняг. Иначе Honda Acty Crawler е оборудван с 656-кубиков двигател с мощност 38 к.с., който работи съвместно с 5-степенна автоматична скоростна кутия.

Конкретно това превозно среддство е с доказан пробег от 106 000 км. Камиончето наскоро е ревизирано основно, като освен всички технически течности е и със сменени гуми, нов ангренажен ремък и нов акумулатор.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини