Last news in Fakti

22 Декември, 2023 17:22 6 243 2

Продава се необичаен камион Honda

  • acty crawler-
  • honda-
  • камион

Изключително редкият модел се нарича Acty Crawler

Продава се необичаен камион Honda - 1

Уникална Honda Acty Crawler от 1994 г. беше пусната за продажба в САЩ. Редкият и необичаен компактен камион е оценен на 26 500 долара. Това съобщава ресурса Carscoops.

Шестколесният Honda Acty Crawler се произвежда в малки партиди от 1994 до 1996 година. Точният брой на произведените такива превозни средства не е известен: 20, 120 или 500, са все числа, които циркулират в мрежата.

Продава се необичаен камион Honda

Honda Acty Crawler достига само 3.3 м дължина, тоест принадлежи към японския сегмент k-cars - ултракомпактни автомобили за града. Камиончето обаче не само има трета ос, но разполага и с подвижни гумени вериги за задните колела.

Именно тези вериги създават ефект на задвижване на четирите колела, тъй като третата ос не се върти от двигателя, но бладарение на решението веригите да абщи за двете задни оси, проходимостта е значително по-голяма.

Продава се необичаен камион Honda

Това решение значително увеличава проходимостта на превозното средство в пресечена местност или на сняг. Иначе Honda Acty Crawler е оборудван с 656-кубиков двигател с мощност 38 к.с., който работи съвместно с 5-степенна автоматична скоростна кутия.

Конкретно това превозно среддство е с доказан пробег от 106 000 км. Камиончето наскоро е ревизирано основно, като освен всички технически течности е и със сменени гуми, нов ангренажен ремък и нов акумулатор.

Продава се необичаен камион Honda


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    10 8 Отговор
    Кое му е необичайното? Всичко китайско и японско прилича на детски играчки..
  • 2 Нито

    1 0 Отговор
    Камиони нито самосвали ми трябват само набивки на пари данаци , застаховки и ред други неща да има там някаква колица да върши работа и тва е