Отидете към основна версия

2 089 12

Собствениците на Tesla Cybertruck се оплакват от рекорден брой грешки в електрониката

  • tesla-
  • cybertruck-
  • електроника-
  • грешки

Според наблюденията на собствениците най-често грешките в електрическия пикап са свързани с работата на мултимедийната система, външните камери и работата на електронните асистенти

Собствениците на Tesla Cybertruck се оплакват, че електрическите пикапи много често "поднасят" неприятни изненади под формата на грешки в работата на електрониката, които се появяват само няколко дни след придобиване на автомобила.

Например, потребител на име Карлос Томас се оплаква от 25 критични грешки за два дни. Той пусна снимки на своята информационно-развлекателна система, които показват дълъг списък от предупреждения, обхващащи всичко от системата за високо напрежение до кормилното управление.

Друг потребител се оплаква от „неуспешно архивиране на системата“. Електрическата кола предупреждава водача, че колата не е готова за движение, защото „превозното средство може внезапно да загуби електрическо захранване, управление и спирачки и може да не е в състояние да задейства ръчната спирачка“.

Отбелязва се още, че често възникват грешки по време на паркиране на автомобила, което прави маневрите доста опасни. Друг потребител от Форума на собствениците на електрически пикапи публикува снимка на екрана на информационно-развлекателната система с няколко предупреждения, че адаптивният круиз контрол, контролът на сцеплението, поддържането на лентата и други функции са били деактивирани по погрешка.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.

Свързани новини