Отидете към основна версия

11 864 47

Искате климатик в колата? Ще си плащате! Някои функции на Audi ще бъдат достъпни само чрез абонамент

  • екстри-
  • опции-
  • audi-
  • a3-
  • платен абонамент

Става дума за обновеното Audi A3

Собствениците на обновеното Audi A3 ще могат да използват двузонален климатроник и редица други опции само срещу допълнително заплащане. Любопитно е още, че платените функции могат да бъдат резервирани и само за определени дати.

Пресслужбата на немската марка информира за абонамента за редица функции като част от представянето на новия модел. В допълнение към климатичната инсталация, собствениците на автомобили ще трябва да плащат допълнително за адаптивен круиз контрол, както и интерфейсите на Apple Car, Android Auto и други опции.

Купувачите на Audi A3 ще трябва да се запишат и за платен абонамент за автоматичен превключвател на дългите светлини, адаптивен круиз контрол, разширяване на еднозоновия климатроник до двузонов, както и за интерфейсите Apple Car и Android Auto. Собствениците на автомобили ще могат да активират тези опции за месец, шест месеца или година, както и завинаги. Компанията все още не е разкрила цената на опциите.

На европейския пазар актуализираният Audi A3 се предлага с 1.5-литров бензинов турбо двигател с мощност 150 конски сили, както и с надежден и икономичен дизелов двигател със същия работен обем. И двата агрегата са оборудвани със седемстепенен "робот" S-tronic с два съединителя. Тази година компанията обещава да разшири гамата двигатели за семейството A3.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 39 гласа.

Свързани новини