Last news in Fakti

11 Юни, 2024 16:15 2 097 2

Новото Audi A7 Avant ще е с дължина от над пет метра

  • audi-
  • a7-
  • avant

Моделът 2026 беше показан в първите си рендери

Новото Audi A7 Avant ще е с дължина от над пет метра - 1

Audi вече активно тества предстоящото през 2026 година A7 Avant и изданието Carscoops използва шпионски снимки на колата с камуфлаж, за да създаде висококачествени изображения без камуфлаж.

Очаква се гамата A7 да се базира на актуализирана версия на платформата MLB, известна като Premium Platform Combustion (PPC). Това означава, че колата вероятно ще бъде по-голяма от своя предшественик.

За сравнение сегашното A6 комби е с дължина 4 939 мм, широчина 1 886 мм и височина 1 467 мм, което определено ни подсказва, че иновацията ще е с дължина от над пет метра, ще е по-широка и с по-голямо междуосие.

Настоящата MMI система с двоен екран ще се промени на един извит панел, който съчетава OLED инструментален панел и инфоразвлекателен сензорен екран. С други думи арматурното табло ще наподобява това на новия Q6 e-tron.

Новото Audi A7 Avant ще е с дължина от над пет метра

Иновацията ще включва допълнителен екран за предния пътник, както и много системи за подпомагане на водача. Що се отнася до двигателната гамата на A7, то тя ще предлага хибридни и plug-in хибридни задвижвания.

Всичко това се прави с цел да отговори на все по-строгите стандарти за емисии и нарастващите изисквания на клиентите за горивна ефективност. Очаква се моделът PHEV да използва 14.4kWh литиево-йонна батерия.

Последната осигурява електрически пробег от приблизително 100 километра. Автомобилът ще дебютира в началото на следващата година и ще се конкурира (в седан и комби версиите си) с BMW Серия 5 и Mercedes-Benz E-Class.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Переден провал!

    10 2 Отговор
    Дълга каручка, не функционална, гозна и много чуплива!

    Коментиран от #2

  • 2 М да

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Переден провал!":

    Кисело е гроздето ,яж китайски джанки