Отидете към основна версия

1 828 15

„Въздушна“ седалка за велосипедисти (ВИДЕО)

  • велосипед-
  • седалка-
  • джаджа

Иновацията ще направи карането по-удобно

Колоезденето може да бъде по-удобно благодарение на иновация, наречена Air Seat. Конструкцията се закрепва между горната част на колчето на седалка и долната част на седалката, като използва свойствата на пружина от неръждаема стомана за абсорбиране на вертикален удар.

Това ефективно решение за велосипедисти бе представено ат тайвански стартъп и е наречено Air Seat. По-голямата част от съвременните седалки абсорбират несъвършенствата на пътя чрез хоризонтално омекотяване. Но Air Seat позволява на седалката да се движи в различни посоки, създавайки по-меко возене.

В предната част на Air Seat има хоризонтална пружина, която позволява на седалката да се накланя леко от едната към другата страна. При колоездене по неравни повърхности, силиконовите брони вътре в Air Seat значително намаляват усещането за треперене.

Джаджата се предлага в няколко варианта с полезен товар от 80, 100, 120 или 130 кг и в два цвята: черен и сребрист. Представените вариации са с алуминиев и поцинкован корпус. Цената на такъв велосипеден аксесоар варира от 43 до 87 долара. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини