12 Август, 2024 12:02 2 126 4

Представен е първият в света преносим сух душ (ВИДЕО)

  • душ-
  • къмпинг-
  • джаджа

Иновацията е подходяща, за трудноподвижни хора, за къмпингари и за домашни любимци

Представен е първият в света преносим сух душ (ВИДЕО) - 1

Yoomiily се позиционира като първата в света преносима система за душ и сушене. Джаджата е подходяща за хора с ограничена подвижност, за къмпингуващи с ограничено количество на вода, както и за домашни любимци. Устройството ви позволява да миете косата и тялото си, без да се налага да влизате в банята. Ще бъде полезно и за хора след операции, като помага да се избегне намокряне на рани.

Джаджата тежи 4 кг и наподобява мини прахосмукачка. Принципът на нейното действие е доста необичаен. Тръбата изпуска пара и веднага изсмуква влагата обратно, оставяйки кожата и косата ви почти сухи. Благодарение на смукателната система, Yoomiily ви позволява да съхранявате използваната и прясната вода отделно, спестявайки до 90% вода в сравнение с конвенционалния душ.

Сменяемите дюзи правят така, че да можете да използвате душа за водни процедури не само за хора, но и за домашни любимци. Yoomiily се захранва от батерия, осигуряваща един час непрекъсната употреба. Цялата процедура отнема няколко минути, а косата може да се измие само за минута (при къса прическа).

В момента Yoomiily е достъпен за предварителна поръчка в Kickstarter. Първите доставки се очакват през октомври. Основна система с множество притурки ще струва на клиентите $249. Джаджата предлага две години гаранция.Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    4 0 Отговор
    Офффффффф!!!
    Фирмата "Рейнбоу" ползва този принцип при почистващите си системи вече камара години.
    Добре, че тази поне не е толкова скъпа. А дали върши работа е съвсем друг въпрос.
  • 2 любопитна джаджа

    4 0 Отговор
    Космонавтите се къпят така в безтегловност.
  • 3 истина ти казвам

    3 2 Отговор
    Ако не е китайско,значи е менте!
  • 4 Така така

    4 0 Отговор
    Ииии ... посланието е пестете водата, водата е дефицитна, водата е скъпа, а накрая плащайте половината си заплата за вода.