Отидете към основна версия

19 382 20

Крият данни за извънземни заради САЩ

  • сащ-
  • извънземни-
  • учен

Турски учен със скандални твърдения

Тайна групата MJ12 крие данни за извънземните, каза турският учен Ерхан Колбашъ, написа местният в. Хюриет.

Според преподавателя в Университета Акдениз в средиземноморския курорт Анталия засекретеното сдружение пречи на разпространяване на информация за съществуване и контактите с представители на развити космически цивилизации в името на националния интерес на САЩ.

"Тази организация обаче няма да продължи с дейността си скоро. Ние очакваме контакт с извънземни да бъде установен до 10-15 години. Ето защо ние започнахме да набираме студенти за курс по изследване на извънземни цивилизации. Ние трябва да бъдем готови за първата среща с космическите си събратя", посочи още преподавателят.

По думите на лектора постижения на човечеството, като оптични кабели, микрочипове, бронирани жилетки и други, са били създадени благодарение на информация, получена от катастрофирали на Земята летящи чинии.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Стивън Хокинг: Открих извънземен кораб

    През октомври тази година британският физик Стивън Хокинг и колегите му открили странен обект, който е навлязъл в Слънчевата система. Това може да ...
    16.12.2017
    47 268
    61
  • Извънземни разпалват войни на Земята

    Представители на извънземни цивилизации посещават нашата планета още от древни времена, нееднократно са провокирали международни кризи и с всички сили ...
    14.12.2017
    14 692
    16
Новини по държави: