Отидете към основна версия

1 379 11

Александър Вучич обеща: Изборите на 17 декември ще бъдат честни

  • сърбия-
  • косово-
  • александър вучич

Вучич изрази очакване, че предстоящите избори ще се проведат в демократична обстановка и че гласът на народа ще покаже ясен път за Сърбия

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сръбският президент Александър Вучич прие днес представители на Бюрото за демократични институции и права на човека (ODIHR) на ОССЕ, отговарящи за наблюдението на предсрочните парламентарни избори в Сърбия, насрочени за 17 декември, и по този повод той подчерта, че Сърбия, както винаги, е ангажирана с подобряване на изборния процес, предаде Танюг, цитирана от БТА.

"Добър разговор с представителите на мисията на ODIHR за предстоящите избори в Сърбия. Страната ни, както винаги, е ангажирана с подобряването на изборния процес, в съответствие със стремежите, насочени към цялостна демократизация на обществото, в рамките на закона и в съответствие с поетите задължения“, написа Вучич в профила си в Инстаграм.

Вучич изрази очакване, че предстоящите избори ще бъдат честни, ще се проведат в демократична обстановка и че "гласът на народа ще покаже ясен път за Сърбия".

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: